Hugo BossBOSS The Scent Absolute Eau de Parfum för män

5×
Hugo Boss BOSS The Scent Absolute Eau de Parfum för män
Hugo Boss BOSS The Scent Absolute Eau de Parfum för män
Kampanj
50 ml
339,00kr

Mer än 5 st finns i lager | Kod: HUG11884
1
Post Nord
onsdag 2021-12-01
Personlig upphämtning
onsdag 2021-12-01
UPS Air Mail
tisdag 2021-11-30

Låt dig lockas av fortsättningen på en förförelsehistoria. Hugo Boss BOSS The Scent Absolute är en Eau de Parfum som ger en ännu intensivare tolkning av en passion som stiger till absolut sensualitet. Upplev den här parfymens helt magnetiska attraktionskraft.

  • en orientalisk och kryddig doft skapad för att förföra
  • en rikare och intensivare uppföljare till parfymen BOSS The Scent
  • lanserades 2019

Doftens komposition
Denna Eau de Parfum drar till sig uppmärksamhet redan med de första tonerna av pikant ingefära. Därefter träder maninkafrukt in och både skapar parfymens hjärta samt väcker ett nytt beroende inom dig. Doftens förföriska komposition bygger på en rökig grund av vetiver.

Doftens historia
Parfymen BOSS The Scent Absolute har närmast afrodisiaka effekter. Den är en mörkare och rikare omtolkning av parfymen BOSS The Scent. Den är ett uttryck för den sensuella attraktion som nu bildar det andra kapitlet i historien Absolute.

Ingredienserna i denna Eau de Parfum är såpass utpräglade att de närmast är synonyma med passion, styrka och fängslande sensualitet Den här gången kopplas parfymen till den karismatiska personligheten Jamie Dornan. Och den fulländade modellen Brigit Kos är ansiktet för damversionen av BOSS The Scent Absolute.

Komplett sammansättning

ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, COUMARIN, LIMONENE, BENZOPHENONE-3, ETHYLHEXYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CINNAMYL ALCOHOL, ALCOHOL, CINNAMAL, CITRAL, TRIS (TERAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, GERANIOL, EUGENOL, BENZYL BENZOATE, BHT, YELLOW 6 (CI 15985), RED 4 (CI 14700), BLUE 1 (CI 42090). Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Ingefära
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Maninka
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Vetiver
Doftkategori
orientalisk, kryddad