La Roche-Posay

Om La Roche-Posay

Tusentals dermatologer rekommenderar La Roche Posay så om du förknippar namnet med god hudvård är det inte så konstigt. La Roche Posay står för en linje hudvårdsprodukter och smink som är framtagna för att passa även den med mycket känslig hud. Företaget erbjuder också produkter som solkräm både för vuxna och för barn. Mer om La Roche-Posay.

Mest sålda
123...7
123...7

Mer om La Roche-Posay

När du väljer La Roche-Posay hudvård väljer du produkter som är framtagna i samarbete med dermatologer. Företaget har som mål att erbjuda dig hudvård som är effektivt men samtidigt säker och så pass mild att även riktigt känsliga personer kan använda produkterna.

La Roche-Posay fokuserar på flera olika områden:

  • Hudproblem av olika slag
  • Acne
  • Åldrande hud
  • Skydd mot solens skadliga strålar

Alla hudvårdsprodukter från La Roche-Posay är noga framtagna med säkra ingredienser. De har testats på känslig hud och har också smarta förpackningar. Med moderna förpackningar som minskar risken för att det ska komma smuts i produkterna blir hudvården säkrare. Det här är ytterligare ett exempel på hur La Roche-Posay tänker steget längre för att ge dig riktigt god vård av din hud.

La Roche-Posay hudvård

Det finns en rad olika hudvårdsprodukter från La Roche-Posay. De har olika syften men är alla till för att kunna användas av dig som kanske har svårt för vissa ingredienser.

Du kan finna:

La Roche-Posay serum

Välj ett La Roche-Posay serum med hyaluronsyra för att få fart på huden. Det här är ett ämne som är känt för att göra underverk. Känslan blir helt annorlunda och du får hudvård på hög nivå. Tänk dock på att ett serum ska användas i kombination med andra produkter som förstärker effekten. Det är givetvis viktigt att din rengöring också tillför fukt och vårdar huden.

La Roche-Posay ansiktskräm

En La Roche-Posay ansiktskräm kan användas i kombination med serum eller som enda produkt du applicerar. Det finns några olika varianter att välja från. Men vi kan se att de har några gemensamma nämnare som du gärna vill åt. De är lugnande, återfuktande och parabenfria.

Det finns La Roche-Posay fuktkräm såväl som regelrätt ansiktskräm. Vi rekommenderar att du noga läser igenom produktinformationen för att se vad den specifika krämen ska användas till. Det kan finnas små skillnader som får stor betydelse. Undersök vilken La Roche-Posay ansiktskräm som är det bästa valet för dig!

La Roche-Posay ögonkräm

Ta hand om den känsliga huden runt ögonen med en La Roche-Posay ögonkräm. Det finns flera olika sorter. Du kan välja en intensiv kur som återfuktar och lugnar på ett bra sätt. Här kan det vara klokt att testa sig fram. Du kan också ta en titt på vilken La Roche-Posay ögonkräm som har fått högst betyg av andra användare för att hitta rätt.

Populära produkter från La Roche-Posay

Det finns några produkter från La Roche-Posay som har blivit mycket populära bland många. Några exempel på dessa är:

La Roche-Posay Effaclar

Effaclar har beskrivits som ett av de bästa anti-acne system som finns. Med La Roche-Posay Effaclar kan porerna förminskas samtidigt som de rengörs på ett effektivt sätt. Effaclar är en linje med produkter där du finner varianter som La Roche-Posay Effaclar Duo och La Roche-Posay Effaclar h.

Effaclar är ett av La Roche-Posays vapen mot acne! Det här är produkter som ger sig på och behandlar acne som har brutit ut. De fungerar också på förebyggande sätt och har ingredienser som benzoyl peroxid och salicylsyra.

La Roche-Posay Toleraine

En annan mycket spännande serie från La Roche-Posay är den som har namnet Toleraine. Med La Roche-Posay Toleraine får du produkter som rengör och återfuktar. Serien har lättare krämer såväl som djupgående ansiktskrämer. Toleraine inkluderar också ansiktstvättar med skum eller gel. Här kan du testa intressanta ingredienser som prebiotiskt vatten.

Skydd mot solen

La Roche-Posay solkräm innebär också flera intressanta val. La Roche-Posay Anthelios är en serie med solkrämer som ger ett fint skydd mot UVA och UVB. I krämerna finns det ämnen som zinkoxid och titaniumoxid.

Med Anthelios Ultra Cream SPF 50 får du ett gott skydd mot solen utan kemikalier. Det här är mineralkräm som är väl anpassad till känslig hud. Den går att använda dagligen som solskydd.

La Roche-Posay solskydd är populärt bland de som vill få säkra produkter som är kända för att fungera. Om du ska resa utomlands eller kommer att vistas mycket i solen hemma i Sverige kan det vara klokt att se lite närmre på det som erbjuds. Du kan också få La Roche-Posay solkräm till barn som kanske inte vill sitta i skuggan eller bära solhatt dagen lång.

La Roche-Posay smink

Det är spännande att se på smink från La Roche-Posay eftersom det också tas fram med tanke på din huds hälsa. Du kan välja en La Roche-Posay bb cream för att få en fin grund till resten av sminkningen. Det finns också La Roche cc cream som är säker att använda med viktiga vårdande ingredienser.

Hitta de produkter som passar dig bäst

Oavsett om du är ute efter en La Roche-Posay foundation eller vill ha en solkräm som det går att lita på ska du vara noga med att se på dina faktiska behov och vad produkten erbjuder. Sortimentet från La Roche-Posay är väl varierat. Även inom de olika serierna kan du hitta olika produkter med olika styrka.

För att hitta rätt ska du bestämma dig för vad du vill ha. Är det en produkt som är effektiv mot acne, kanske något som passar oljig hud, eller något som är bättre för känslig hud. Utgå inte från att varje La Roche-Posay produkt kommer att ge dig precis det du behöver. Läs det finstilta för att välja rätt!

Det kan också vara en hjälp att se på det som är särskilt populärt från La Roche-Posay just nu. Om du ser att andra i din åldersgrupp med liknande hudbekymmer rekommenderar ett visst serum eller en viss hudkräm kan det vara läge att testa du med!