BH-inlägg

Filter
Prisintervall

ända tills

Gratis gåvor och erbjudanden
Mest sålda

Amningsinlägg håller dig torr under amningsperioden

Skydda dina kläder mot mjölkfläckar. BH-inlägg eller amningsinlägg är oumbärliga för mammor under amningsperioden. De skyddar diskret känsliga bröstvårtor och förhindrar att mjölken läcker genom behån och kläderna.

Olika slags amningsinlägg

Amningsinlägg tillverkas av behagliga material med god uppsugningsförmåga och låter huden andas. De håller bröstvårtorna varma och torra och motverkar att känsliga bröstvårtor irriteras av behån. Den självhäftande remsan håller dem på plats i behån under hela användningen.

  • Amningsinlägg för engångsanvändning är tillverkade av ett tunt material med hög uppsugningsförmåga och kan enkelt slängas efter användning. Den här typen av amningsinlägg passar perfekt att ha i handväskan eller skötväskan för att ge ett diskret skydd när helst du behöver.
  • Amningsinlägg av tyg tillverkas av mjuk bomull eller bambu som låter huden andas. Inläggen kan tvättas i tvättmaskinen och användas om och om igen. Tvätta inläggen innan du använder dem för första gången och använd aldrig mjukmedel när du tvättar dem eftersom det kan minska deras uppsugningsförmåga.
  • Mjölkuppsamlingskupor i silikon är ett särskilt slags inlägg som är gjort av tunt silikon. Silikoninläggen fäster perfekt vid bröstet och motverkar att behån skaver mot bröstvårtan samt samlar upp extra modersmjölk och förhindrar att det läcker ut på kläderna.

Så ofta behöver du byta amningsinlägg

Under de första veckorna rekommenderas det att du byter amningsinlägg efter varje amning eftersom mjölkproduktionen ännu inte har hunnit reglera sig. Efter ett par veckor anpassar sig mjölkproduktionen till barnets behov och du kan byta amningsinlägg utefter behov. Byt inlägg när de har blivit blöta och inte längre fyller sin funktion ordentligt.

Så använder du amningsinlägg

  • Ta ut produkten ur förpackningen.
  • Ta bort skyddspappret från den självhäftande remsan.
  • Placera inlägget i behån i höjd med bröstvårtan.
  • Använd den självhäftande remsan för att fästa inlägget i kupan.

Genom att använda diskreta amningsinlägg underlättar du för dig själv och undviker otrevliga fläckar på kläderna under amningstiden och det är dessutom riktigt enkelt. Välj engångsinlägg eller tvättbara amningsinlägg och känn dig trygg, torr och bekväm under de första månaderna av amningen.