Estée Lauder

Om Estée Lauder

Estée Lauder kosmetika bär dess grundares namn, som skapade en revolution i skönhetsvärlden under 1900-talet. Som nära släkting till en apotekare blev Estée involverad i kosmetikaproduktion vid unga år och skapade snart sin första egna ansiktskräm. År 1946 började hon sälja Estée Lauder-produkter. 

 

Märket Estée Lauder byggdes på hängivenhet, uthållighet och passion. Estée besökte ofta skönhetssalonger över hela New York och det gick bra för märket tack vare de personliga rekommendationerna från enskilda kunder, genom vilka Estée Lauder hudvårdsprodukter blev snabbt kända.

 Prova en ikonisk foundation från Estée Lauder som har blivit till en oumbärlig del av många kvinnors kosmetika, eller hudkräm från Estée Laude som gör att din hud kommer att kännas som född på nytt. Parfymer från Estée Lauder är också värda att nämnas – bland annat Eau de Parfum för kvinnor Estée Lauder Pleasures eller Eau de Cologne med samma namn för män, samt den oemotståndliga doften Estée Lauder Modern Muse för kvinnor.

hela texten dölja texten

Filter
Prisintervall

ända tills

Kön / Åldersgrupp
Betyg
  •   3
  •   1
Rekommendation

Estée Lauder är ett mycket känt skönhetsmärke som grundades år 1946 av kvinnan med samma namn. Med bas i New York har Estée Lauder tagit sig till världens alla hörn. Grundaren, Estée Lauder, var en visionär och pionjär på många sätt. Hennes mod att göra det hon drömde om har gett oss fantastiska parfymer, hudvårdsprodukter och smink.

Hos oss finner du Estée Lauder hudvård, smink och parfym. Vi har klassiker och bästsäljare såväl som de unika serierna för effektiv hudvård.

Lite Estée Lauder historia

Estée Lauder började sin verksamhet med fyra hudvårdsprodukter. Hennes motto var att varje kvinna kan vara vacker. Det var en filosofi som många uppskattade. Med kreativitet och stor passion för skönhet blev hon en kraft att räkna med.

Faktum är att Estée Lauder förändrade kosmetikaindustrin på flera sätt. Det finns koncept, som den fria presenten med produkten du köper, som kommer från henne och som fortsatt är mycket viktiga för kosmetikabolag.

Estée föddes i Queens i New York. Hon kallades för Esty, ett smeknamn för Ester. Det var detta smeknamn som hon lekte med som företagsnamn. Lauder är efternamnet hon fick som gift. Estée levde hela sitt liv i New York som också blev bas och centrum för hennes livsverk.

Många har imponerats av att Estée Lauder vid sidan om sin karriär också var en dedikerad fru, mor och mormor. Hon var känd för sin optimism och handlingskraft. Hennes unika skönhetsmärke lever vidare och många av dagens största Estée Lauder produkter är original som hon själv var med om att ta fram.

Estée Lauder hudvård

Estée blev intresserad av hudvård redan i skolålder då en farbror från Ungern kom på besök. Han skapade hudkrämer i familjens kök och senare i ett labb som fanns bakom huset som familjen bodde i. Estée lärde sig hur man skapar krämer och även hur de ska användas i ansiktet.

Estée Lauder hudvård började med personliga besök på hudvårdssalonger i New York. Estée tog med sig sina produkter och applicerade dessa på kvinnor som satt i stolarna med hårtorkar över håret. Det här visade sig vara en effektiv metod som snabbt spred ryktet om Estée Lauder hudvård som än idag är känd för hög kvalitet.

Produkter som Estée Lauder Advanced Night Repair är mycket populära. Enligt Estée Lauder hudvård är det här en produkt som gör skillnad för de allra flesta. Det finns tester som har visat att kvinnor som använder sig av Advanced Night Repair upplever att huden ser ungdomligare ut redan efter 4 veckors daglig användning.

Det finns också Estée Lauder serum att använda för punktbehandling. Med ett Estée Lauder serum kan du behandla även mycket känslig hud och få fin effekt. Estée Lauder Night Repair serum kan vara ett bra val för dig som behöver intensiv hudvård mot ålderstecken som rynkor.

Estée Lauder parfym

Estée Lauder är inte bara hudvård. Märket erbjuder också flera populära dofter. Kvinnan som hade en så god insikt i vad som kunde fungera bra för vår hud hade också en näsa för parfym. En tidig Estée Lauder parfym var Youth Dew. Den erbjöd en blandning av ros, jasmin, vetiver och patschuli och blev snabbt en stor hit.

Viktigt att poängtera är att Estée ville bryta mot en tidigare amerikansk tradition där parfym bara var till för särskilda tillfällen. Istället för att vänta på att maken skulle ge en parfym som present tänkte Estée att kvinnor själva skulle välja och köpa sina parfymer.

Här blev Youth Dew mycket viktig för parfymen var både badolja och parfym. Konceptet var revolutionerande och förändrade hur skönhetsindustrin såg på hur dofter säljs och marknadsförs.

Idag finns det många populära Estée Lauder parfymer, bland annat:

Du finner parfymerna här hos oss och vi har också Estée Lauder parfym för män som till exempel Pleasures for Men.

Estée Lauder smink

Det är många som menar att Estée Lauder smink också är en form av hudvård. Det beror på att produkterna är framtagna för att vara säkra och bra att använda. Om du väljer en Estée Lauder foundation kan du vara säker på att den är gjord med tanke på att din hud inte ska slitas av användningen. Hög kvalitet står i fokus för allt Estée Lauder smink.

Serier som Estée Lauder Double Wear inkluderar flera viktiga sminkprodukter som Estée Lauder Double Wear foundation och Estée Lauder Double Wear concealer. Det här är sminkprodukter som hjälper dig att rätta till och få en perfekt grund för din sminkning.

En Estée Lauder mascara är också en njutning att använda. Den ger fint jämnt resultat och ger dig viktiga effekter som ökad volym på fransarna. Du kan också använda en Estée Lauder mascara som fungerar stärkande. Den är utvecklad med tanke på långsikt och för att ge dina fransar det stöd som de kan behöva.

Du kan också grunda med fina sminkprodukter som Estée Lauder BB cream eller Estée Lauder CC cream. Det finns de som enbart använder dessa krämer för sminkning. Med ett jämnt och fint resultat behövs det inte mer. Möjligen ett Estée Lauder läppstift i en nyans som du tycker passar dig.

Upptäck Estée Lauder i din egen takt

Vi rekommenderar att du upptäcker Estée Lauder hudvård, smink och parfym i din egen takt. Det här är en skattkista av underbara skönhetsprodukter som har något för alla. Oavsett om du väljer en Estée Lauder ögonkräm eller en Estée Lauder primer kan du vara säker på att få mycket hög kvalitet. Detta trots att priset är mycket rimligt.

Det är dock viktigt att du väljer rätt i enlighet med din hudtyp och dina specifika behov. Det kan vara klokt att besöka en hudterapeut för större insikt i vad som skulle kunna vara bra för dig. Ta sedan en ordentlig titt på våra produktbeskrivningar för att få skräddarsydd Estée Lauder hudvård!

Vad gäller Estée Lauder parfym kan du välja klassiker såväl som nyare dofter. Parfymerna från Estée Lauder håller också hög kvalitet och de är säkra val när du vill ha något nytt och härligt till dig själv eller är ute efter en riktigt fin present till någon som liksom du älskar goda dofter.