Tillbaka till huvudinnehållet

MEDIBLANC

MEDIBLANC

Professionell vård inom tandhygien, revolutionerande ingredienser och fantastiska resultat – MEDIBLANC garanterar en känsla av perfekt rengjorda tänder och ett tillförlitligt skydd för hela munhålan.

Den innoverade recepturen för tandkrämen MEDIBLANC har utvecklats för alla typer av tandborstar och alla åldrar. Den innehåller inte tillsatt peroxid eller fluor, skummar mindre och har lägre slipande effekt. Innehållet av det 100 % naturliga mineralet hydroxylapatit är också exceptionellt. Detta mineral utgör 97 % av tandemaljen och upp till 70 % av tandbenet. Innehållet av hydroxylapatit påskyndar avsevärt den naturliga mineraliseringsprocessen av tänderna och till skillnad från fluor reparerar det djupare sprickor ända ner till tandbenet. Det binder proteinerna från plackbakterier och underlättar därmed dess avlägsnande från tänderna.

Långvarig och korrekt användning av tandkrämen MEDIBLANC bidrar också till mindre känsliga tänder och förnyande av tandemaljens ursprungliga vita färg. Unna dig en känsla av perfekt rengjorda tänder varje dag.

hela texten dölja texten