Upptäck våra hårfärger och redskap för hårstyling

Hitta din perfekta färg och njut av den fantastiska känslan av en ny hårstil! Vi har allt du behöver för hårfärgning på ett ställe, inklusive verktyg för hårstyling. 

 

Vi erbjuder professionella hårfärger avsedda för användning i hårsalonger, och kit för hårfärgning hemma. Få din önskade ljusa färgnyans med våra hårblekningsprodukter och dölj dina gråa hår och rötter med en rot-täckande spray. Vi har till och med något för de som bara vill experimentera och testa nya färger eller bara behålla dem för en kort stund. Tillfällig hårfärg är ett perfekt val i båda dessa fall - och du kan välja från olika färger, från naturliga skuggor till elektriskt blått eller het rosa!

Du kan också köpa professionella redskap som blandskålar, färgborstar och skyddande handskar för att göra hela färgningsprocessen enklare. Vi har även produkter för permanent och locktänger för de som har rakt hår och vill ge håret en liten twist.

Få det bästa från vår kollektion av färgningsprodukter från professionella serier från L'Oréal Professionnel, Schwarzkopf ProfessionalWella Professionals och många fler!

hela texten dölja texten

Mest sålda