Eltandborste för barn

Filter
Prisintervall

ända tills

Varumärke
Kön / Åldersgrupp
Gratis gåvor och erbjudanden
Mest sålda

Vad ska man göra så att barnet vänjer sig vid regelbunden tandborstning? Skaffa en eltandborste för barn med motiv från deras favoritsagor, och förvandla munhygien till en lek! Det har aldrig varit roligare att borsta tänderna.

Fördelar med en eltandborste för barn

  • Att borsta tänderna med en eltandborste för barn är effektivt. Den klarar upp till 48 000 svängningar per minut, vilket är upp till 6 gånger mer än hos vanliga tandborstar.
  • Den är mindre och passar bättre i barnets hand. De finns dessutom i rolig design, med motiv från sagor, vilket gör tandborstning trevligare.
  • Tandborstar med bluetooth hjälper till att borsta tänderna mer effektivt, samtidigt som de kan underhålla under morgon- eller kvällshygien till exempel med en saga.
  • Eltandborstens timer uppmärksammar barnen om hur länge de bör borsta tänderna.
  • Jämfört med en vanlig tandborste kan barn bli mer motiverade att använda en eltandborste. Tandborstning blir roligare och enklare.
  • På notino.se hittar du även ersättningshuvuden, så att även syskon kan borsta tänderna med en och samma elektriska tandborste för barn. Det är bara att byta ut huvudena.

Klassisk, roterande eller sonisk eltandborste för barn?

Kan du inte välja mellan en manuell, oscillerande och sonisk tandborste för barn? Lär dig mer om dem:

  • Huvudet på en roterande eltandborste för barn roterar och avlägsnar därmed mycket effektivt orenheter och plack från tandytan, samtidigt som den tar bort oönskade missfärgningar.
  • En sonisk tandborste för barn roterar inte, utan huvudet svänger något istället, vilket avlägsnar orenheter. Med denna rörelse flyttas vattenmolekylerna, som tillsammans med tandkrämen bildar ett skum och förstör plack som tvättas bort även från svåråtkomliga ställen. Till skillnad från en roterande tandborste är den lämplig även för känsliga tänder och tandkött.
  • En manuell tandborste för barn är den billigaste, men samtidigt det minst effektiva alternativet. Den är perfekt för resor och kan kombineras med användning av en eltandborste för barn.

Underskatta aldrig vardaglig tandhygien för dig själv och dina barn – eltandborstar för barn från Philips eller Oral B är det bästa hjälpmedlet för att uppnå perfekt rena tänder utan tandsten.