Hos oss är glädje handla

90 dagars öppet köp

Det finns ingen anledning att oroa sig när du handlar parfymer och kosmetiska produkter hos oss, vi är säkra på att du kommer att bli helt nöjd. Vi förstår dock att ibland kan man ändra sig, så om det händer kan du helt enkelt sända tillbaka till oss vilken som helst av våra oanvända produkter och vi kommer att ge dig en fullständig återbetalning.

Vi är här för dig varje dag

Om du har några problem med att välja de bästa produkterna just för dig, till dina nära och kära eller om du bara behöver mer information, så är vi här för att hjälpa dig.
Du kan kontakta vårt hängiven kundservice team från Måndag till Fredag mellan 09:00-17:00 östlig standardtid på telefonnummer 08-420 028 95 eller via e-post info@notino.se.
Observera att vi bara talar engelska.

55 000 produkter från 1150 varumärken i lager just nu

Vi erbjuder över 55 000 produkter från 1150 olika världsberömda varumärken. Inklusive premium lyxprodukter, vilket gör oss till en av de största parfymeri och kosmetika online-återförsäljare. Upptäck och köp utav vårt kompletta sortiment av parfymer och dofter, hudvård, hårvård, smink, dermo-kosmetika, ljus, tvål och mycket mera från alla hörn i världen. Vi lagrar alla produkter på vårt lager vilket gör det möjligt för oss att sända din beställning till dig omedelbart.

Vi skulle verkligen vilja att inspirera dig

Dessutom lägger vi ut artiklar om skönhetstrender, smink handböcker, tips & tricks och videor som hjälper dig att hitta din egen stil på en daglig basis. Och eftersom vi älskar att leka, kan du vara med på det roliga genom att vara med på våra speciella tävlingar för att vinna bra priser!

Vi bryr oss om dig

Vi helt enkelt älskar både parfymer och kosmetika. Vi är väldigt passionerade om de senaste skönhetstrenderna och testar de nya kosmetiska produkter. Detta gör det möjligt för oss att välja de bästa produkterna för just våra kunder. Vårt uppdrag på Notino är att ge våra kunder den professionella rådgivning och service dom verkligen förtjänar.