8 skäl till att välja NOTINO

 


1. Största sortimentet: Vi har mer än 55 000 produkterpå lager från 1 150 olika varumärken

Hos oss finner du det bredaste sortimentet av dofter och kosmetika. Du kan välja bland mer än 55 000 parfymer, hud-, hår- och kroppsprodukter, dofter för hemmet och kosmetiska tillbehör från 1 150 internationella och lokala märken.

 


2. Alltid fantastiska priser

Hos oss gäller: en butik, en produkt, ett internetpris.

 


3. Fri frakt för hundratals produkter

Vi väljer regelbundet ut produkter med fri frakt oberoende på produktens pris – följ våra kampanjer för produkter med gratis frakt. Du kan också få gratis frakt till en butik för beställningar över XY kr. Och om du använder extern frakt kostar det från 49 kr.

 


4. 90 dagars öppet köp

Blev det fel när du köpte en present eller gjorde du ett misstag? Det selar ingen roll – du kan skicka tillbaka oanvända produkter så betalar vi tillbaka hela priset. 

Mer information om återlämning av produkter kan du få via e-post info@notino.se eller på telefon 08-420 028 95. Här kan du också få hjälp med att välja presenter.


5. Behöver du råd eller hjälp? Vi är här för dig!

Vet du inte vilken produkt du ska välja, vill du fråga om något eller behöver du hjälp med din beställning? Skriv till oss på info@notino.se eller ring 08-420 028 95 – vi hjälper dig gärna. Kundtjänst finns endast på engelska.

Du kan få tag på oss:

  • Från måndag till fredag från kl 9 till kl 17

 

 

6. Gravyr: ge bort en present med ett personligt meddelande

Vi graverar in ett personligt meddelande som du anger på en parfym- eller kosmetikaprodukt (texten skriver du in direkt på produktsidan innan du beställer). Det kan vara en kärleksbekännelse, ett viktigt datum eller initialer – fantasin har inga gränser. Vad som är säkert är att din present kommer att bli genuint personlig. Och det är inget man glömmer i första taget.

Mer om gravering och lämpliga produkter finner du här.

 


7. Lyxig presentförpackning

Vi packar gärna in din present i en elegant presentförpackning i en färg du själv väljer så att den ger ett lyxigt intryck (ja, första intrycket är viktigt). Du kan sedan överlämna paketet personligen eller låta oss skicka det.

Utförlig information om presentförpackningar finner du här.

8. Följ våra kampanjer, erbjudanden och tips för att bli (ännu) vackrare

Vi delar gärna med oss av våra tips och hjälper dig med skönhet och stil. Med våra fans och kunder delar vi tips, videor, manualer och artiklar om hur du använder våra produkter på rätt sätt och om hur du skapar din egen unika stil och look. 

Ta del av detta du också!

  • Registrera dig för vårt nyhetsbrev (skriv in din e-postadress i fältet längre ner på den här sidan) för att aldrig missa någon kampanj, rabatt eller nyhet
  • Lägg till oss på Facebook (och vinn fantastiska priser)
  • Inspirera dig på Instagram
  • Följ vår skönhetsblogg som är full med praktiska tips om skönhet och stil