Skip to main content

Manikyr

Mest sålda

Gör din egen manikyr av hög kvalitet hemma och visa upp dina vackra naglar! Oavsett om du letar efter ett komplett set för manikyr och pedikyr, eller bara nagelfil, nagelbandstång, bufferblock eller nagelsax och nagelklippare – på notino.se kommer du säkert att hitta allt du behöver för att göra manikyr hemma och få vackra händer och naglar!

Vad kan man hitta i ett manikyrset?

En nagelfil av hög kvalitet kommer att ge dina naglar en perfekt form på en gång. Välj en sådan som bäst motsvarar din avsikt:

  • En glasnagelfil håller länge och gör att naglarna inte flisar sig.
  • En metall- eller pappersfil ger naglarna önskad form, men slits ut relativt snabbt. De är en bra lösning om du ofta tappar bort dina nagelfilar.

En nagelsax hjälper till att bibehålla den perfekta längden och formen på naglarna. Blötlägg dina naglar i vatten innan du klipper dem för bättre effektivitet.

Nagelklippare används för att klippa naglar, särskilt de som är hårdare. Den är därför en viktig del av varje manikyr- och pedikyrset.

Nageltång tar bort och petar ner överflödigt nagelband runt naglarna. Snabbt och exakt.

Bufferblock för naglar formar dina naglar till perfektion. Använd det inte för att slipa naglarna utan för att polera dem och förbättra deras yta. Naglarna får naturlig lyster även utan behandling med nagellack.

Hur gör man manikyr hemma?

Om du tänker fixa dina naglar själv, hör noga på! Här kommer några tips om hur du kan unna dig en perfekt manikyr hemma.

  • Använd nagellackborttagningsmedel för att ta bort alla orenheter och rester av nagellack.
  • Förkorta naglarna med nageltång eller nagelsax.
  • Börja forma dina naglar med en nagelfil.
  • Bli av med överflödig hud från dina naglar. Prova en nageltång eller nagelbandssax.
  • Slutför manikyren med ett perfekt målat nagellack. Väljer du en diskret fransk manikyr eller vill du hellre testa vilda färger?

Få vackra naglar som om du besökt en salong. Med hjälp av ett bra manikyrset av hög kvalitet, nagelklippare och en glasfil blir det lätt som en plätt!