Clinique

Om Clinique

Clinique grundades år 1968 av Estée Lauder. Det som sporrade henne var en intervju med en dermatolog som publicerades i tidskriften Vogue. En fråga ställdes som inspirerade henne till att skapa en hypoallergisk sminkserie för alla hudtyper i bästa klass. 

 

Clinique skönhet erbjuder en rad produkter för den perfekta utseendet med smink, vilket inkluderar Clinique foundation, och också herr- och damdofter och en vältäckande serie av hud- och kroppsvård för både män och kvinnor. All hudvård från Clinique är 100% doftfri och genomgår rigorös testning för allergener, så de är lämpliga även för den mest känsliga hudtypen.

 Doftar från Clinique är också värda att nämnas, bland vilka du säkert hittar den perfekta Clinique-parfymen för både din andra hälft och dig själv. Clinique Happy är en Eau de Parfum full av blommiga och fruktiga toner som kommer att förtjusa damer, medan Clinique Happy for Men är en aromatisk Eau de Toilette, som inom sig döljer en doft av citrus, som kommer att förtjusa män.

hela texten dölja texten

Filter
Prisintervall

ända tills

Linje
Visa nästa
Kön / Åldersgrupp
Gratis gåvor och erbjudanden
Betyg
  •   7
  •   1
  •   1
Mest sålda

Mer om Clinique

Om du tycker att det är jobbigt med hudvård som har starka dofter ska du se närmre på Clinique. Det här är ett säkert val för dig som vill få professionell hudvård som passar olika hudtyper. Som en del av Estée Lauder Companies vilar Clinique hudvård på en grund av lång erfarenhet och ett gediget vetenskapligt stöd.

Med Clinique produkter får du hög kvalitet och rätt typ av hudvård. Men Clinique är inte bara klassiskt hudvård. Märket erbjuder också riktigt bra sminkprodukter som också har vårdande egenskaper. Dessutom finner du Clinique både för kvinnor och män!

Clinique hudvård inspirerar!

Det räcker att ta en titt på de fina förpackningarna. De är eleganta och stilrena och du ser snabbt att det rör sig om hudvård som är till för att göra skillnad. Clinique hudvård är världsberömd och många kvinnors första val.

Låt oss se lite närmre på några av de främsta produkterna och varför de har blivit så populära…

Clinique All About Eyes

Det här är en Clinique ögonkräm som har blivit populär av flera skäl. Den är framtagen för att ge sig på både svullnader och mörka ringar runt ögonen. Det finns även en variant som heter Clinique All About Eyes Rich som är till för att släta ut rynkor och ge fastare konturer runt ögonen på ett ännu effektivare sätt.

Clinique All About Eyes vårdar den känsliga huden omkring ögonen. Det här är en produkt som många använder för att ge en god grund för smink som ögonskugga. Krämen klibbar inte och ger också ett gott skydd mot de påfrestningar som varje dag bjuder huden runt våra ögon på!

Clinique serum

Det finns gott om Clinique serum som är till för att ge din hudvård en ordentlig skjuts. Med ett Clinique serum kan du få en ljusnande effekt. Serum är mjukgörande och kan också korrigera pigmentfläckar. Med många olika serum från Clinique kan du hitta ett eller flera som ger dig det stöd som du har behov av.

Clinique ansiktskräm

Med en Clinique ansiktskräm får du ett fint stöd. Det finns olika typer av krämer som ger fina egenskaper. Du kan välja en Clinique dagkräm för riktigt torr hud eller en kräm som är mer till för dig som ännu inte har många ålderstecken att tala om.

Clinique ansiktskräm kan ge dig:

  • Gott om fukt
  • Åtstramande egenskaper
  • Solskydd med hög SPF
  • Korrigering av rynkor
  • Porminimering

Se till att du även har bra produkter för rengöring innan du applicerar din Clinique ansiktskräm. Du kan till exempel använda dig av Clinique ansiktsvatten som både rengör och vårdar din hud.

Särskilda serier från Clinique

Clinique har tagit fram serier med särskilt fokus. Några exempel på detta är:

Clinique Moisture Surge

Det här är en serie som inkluderar många fina produkter för hudvård. Du kan även skaffa ett Clinique Moisture Surge sminkset som är till för att ge din hud fukt på djupet samtidigt som du sminkar dig. Moisture Surge ger intensiv återfuktning. Se närmre på dessa produkter om du har problem med mycket torr hud eller upplever att kallt torrt klimat är för mycket för din hud.

Clinique Take the Day Off

Namnet syftar på att få bort dagen från ansiktet. Här finner du säkra och milda sminkborttagare som du kan använda på kvällen innan du går och lägger dig. Det här är produkter som vårdar din hud samtidigt som du får bort smink från läppar och ögon.

Clinique for Men

Det finns Clinique för män inom i stort sett alla segment. Du kan överraska honom med ett set med Clinique for men produkter. Det finns serum för mörka ringar under ögonen för honom såväl som väldoftande parfym.

Sminka dig med vårdande Clinique smink

När du ska sminka dig är det skönt att veta att sminket inte bara ger dig en vacker och jämn yta på huden. Det är också viktigt att använda sminkprodukter som inte irriterar och sliter på din hud. Clinique smink är testat för att vara säkert att använda. Och precis som övriga Clinique produkter slipper du starka dofter som också kan upplevas som irriterande.

Det här är ett märke som erbjuder många fina sminkprodukter som du behöver varje dag. Se närmre på:

Clinique foundation

Lägg grunden till den perfekta sminkningen med Clinique Even Better foundation eller varför inte Clinique Beyond Perfecting foundation. Det här är produkter som är lätta och säkra att använda. De fungerar också på ett skyddande sätt.

Clinique mascara

Välj en Clinique mascara som till exempel Clinique High Impact mascara. Det här är en populär sminkprodukt med god precision. Om du vill fokusera lite mer på fransarna och deras fyllighet kan du kika på Clinique Lash Power mascara.

Clinique concealer

För att få en jämn yta att sminka på kan du välja en Clinique CC cream eller en Clinique BB cream. Krämerna ger en fin färg och kan täcka märken och ojämnheter på ett mycket bra sätt. Lägg på Clinique puder efter att ha använt en Clinique concealer för att få en matt och snygg finish.

Det finns fler sminkprodukter från detta välkända märke. Dina läppar kan må väldigt bra av ett Clinique läppstift som återfuktar samtidigt som du får en fin färgton som håller länge.

Clinique parfym

Clinique hudvård är känd för att vara utan doft men det är klart att du kan välja en Clinique parfym för att dofta riktigt gott. Det finns flera härliga dofter att välja från. Bland de mest populära Clinique parfymerna finner vi:

Clinique Happy

Det här är en Clinique parfym som är framtagen för att påminna om glädje. I doften finner du toner av frukt som äpple såväl som bergamott. Parfymen har också inslag av ros, lilja och mysk. Det finns också en Clinique Happy for Men som är till för honom. Den är också lite fruktig och kan påminna en aning om tvål.

Clinique Happy in Bloom

Clinique Happy in Bloom är mer blomst än frukt. Den har också vitt trä och kan ses lite som våren på flaska. Med många härliga blomsterdofter påminns du om tiden då livet kommer tillbaka därutanför. Kan vara en skön parfym att ha när årstiden är mörk och kall.