Tillbaka till huvudinnehållet

Clinique

Om Clinique

Dermatologiskt utvecklad hud- och dekorativ kosmetika med en effektiv, säker och kliniskt beprövad sammansättning. Det amerikanska märket Clinique undviker användningen av allergener och irriterande ingredienser under produktionen och förhindrar därmed eventuella skador på huden. Resultatet är en förstklassig hypoallergen make-up och vård som gör din hud glad.

Varumärket Clinique etablerades 1968, när den första serien av hud- och kroppsvårdsprodukter kom på marknaden. Från början var det viktigt att kombinera de enskilda aktiva ingredienserna utifrån de senaste vetenskapliga rönen för att uppnå maximal effekt utan irritation. Clinique-kosmetika är parfymfri, ftalaterfri, genomgår strikta allergitester och passar därför även den mest känsliga hyn.

Prova kosmetika, vars sammansättning ständigt undersöks i samarbete med vetenskapsmän, forskare, läkare och certifierade hudläkare, vilket säkerställer maximala resultat utan irritation. Förutom hud- och kroppsvård samt dekorativ kosmetika är Clinique-dofter också värda att uppmärksamma, bland vilka du hittar den perfekta Clinique-parfymen för dig själv och dina nära och kära. Damer kommer att lockas av Clinique Happy Eau de Parfum, full av blommiga och fruktiga toner, medan män kommer att lockas av Clinique Happy for Men Eau de Toilette, som döljer en arom av citrus.

hela texten dölja texten