Whitening tandkräm

Mest sålda

Letar du efter ett skonsamt sätt att bleka tänder hemma? Eller är det så att du är rädd för tandläkaren? En whitening tandkräm ger perfekta resultat efter bara ett fåtal användningar.

Hur fungerar en whitening tandkräm?

Huvuduppgiften för tandkräm för tandblekning är att avlägsna missfärgningar från kaffe, te och mat från tandemaljen. Detta återställer tändernas naturligt vita nyans.

Tandblekningstandkrämer fungerar på två principer: fysikaliska och kemiska. Den första typen av tandkrämer innehåller en stor mängd slipande komponenter, dvs. små partiklar som mekaniskt slipar tandemaljen.

Kemiskt baserade whitening tandkrämer innehåller peroxid, vilket tar bort färgpigment i själva tandstrukturen.

Svart tandblekningstandkräm

Vill du bleka dina tänder på ett naturligt sätt? Försök tandblekning med svart kol! Den senaste årens trend, den så kallade svarta whitening tandkrämen, garanterar underbara resultat. Den har fått sin färg tack vare innehållet aktivt kol, som avlägsnar plack och fläckar från tänderna på ett skonsamt och naturligt sätt.

TIPS: Även svarta tandblekningspulver är populära för den lysande vita nyans som de ger dina tänder. Tandblekningspulver fungerar precis som tandkräm. Skillnaden är dock att tänderna rengörs direkt av pulvret utan användning av bindemedel.

Hur länge tar det att bleka tänderna med en tandkräm?

Inte ens den absolut bästa whitening tandkrämen kommer att ge samma resultat som tandblekning av en specialist. Det beror alltid på vilken tandkräm du väljer, dess sammansättning och blekningseffekt.

Om du vill bleka dina tänder med en eller två nyanser, är en tandblekningstandkräm perfekt för dig. Resultaten visas om några veckor eller månader.

Njut av ett stort och brett leende! Här hittar du en imponerande mängd effektiva whitening tandkrämer från populära märken som Swissdent, Curaprox, Opalescence och Oral B.