K-Beauty

Filter
Prisintervall

ända tills

Kön / Åldersgrupp
Betyg
  •   22
  •   4
  •   4
Mest sålda

Varför testa koreansk hudvård?

Låt dig inspireras av ritualer för hudvård från Korea och få en vacker lystrande hy som asiatiska kvinnor! Koreansk hudvård har med rätta blivit ett fenomen under de senaste åren och produkterna av mycket hög kvalitet till förmånliga priser tar världen med storm.

Korean Beauty skiljer sig på många sätt från klassisk vård som vi är vana vid. Den omfattar användningen av mer än 12 olika produkter såsom ansiktsoljor, ampuller med näringsämnen och hudserum. Den koreanska svarta masken eller de koreanska BB-krämerna är kvalitetsprodukter i världsklass.

Den koreanska kosmetikan tar hänsyn till din hud och innehåller inte parabener, använder naturliga specialingredienser som ginseng, chiafrön, potatis eller till och med snigelsekret. Koreansk hudvård anpassas alltid efter dina individuella hudbehov.

Upptäck de bästa koreanska kosmetikamärkena:

Kosmetikan Missha innehåller unika komponenter som fruktsyror, träkol och extrakt från havsväxter. Maskerna Missha Pure Source är särskilt kända.

Den koreanska kosmetikan Erborian tillverkas med toppmodern teknik efter gamla hemlighållna koreanska recept. Prova tillexempel serumet för mattning av huden Erborian Bamboo.

Det koreanska märket Mizon har erhållit ett antal patent inom tillverkning av kosmetika. Ett av de mer kända patenten är användningen av snigelsekretfiltrat som aktiverar hudens regenerering och hindrar uppkomsten av rynkor. Märket omfattar effektiva krämer och serum mot rynkor.

Märket KORIKA specialiserar sig främst på masker av hög kvalitet, inte bara för ansiktet, utan även för händerna och fötterna. Bland dessa finner du bland annat aktiva ämnen som 24-karats guld, extrakt från silke och lavendel eller glaciärvatten.

Produkterna från det koreanska märket Klairs innehåller endast de mest verksamma ingredienserna i färsk form och de kan användas även för mycket känslig hud. Denna kosmetika har en behaglig lugnande effekt.

Prova preparat av hög kvalitet från märkena K-Beauty och skäm bort din hy till perfektion!