Ansiktsserum

Filter
Prisintervall

ända tills

Varumärke
Visa nästa
Kön / Åldersgrupp
Gratis gåvor och erbjudanden
Betyg
  •   28
  •   5
  •   3
  •   1
Mest sålda

Vill du göra din hy ljusare, ge den näring eller föryngra den? Prova ett ansiktsserum. De innehåller aktiva ämnen i så hög koncentration att serumets effekter på huden är flera gånger tydligare och snabbare än med en vanlig hudkräm! Serum för ansiktet har en lätt sammansättning, de absorberas lätt och ger fantastiska resultat i alla åldrar. Prova ett förstklassigt serum skräddarsytt för din hy.

Serum mot rynkor

Åldern är bara ett nummer men rynkorna tar ingen hänsyn till detta och de kan uppstå när som helst. Prova ett serum mot rynkor om du vill ha en hy som ser ung och fräsch ut igen.

  • Hydratiserande serum med hyaluronsyra: liftingserum som stimulerar förnyelsen av cellerna och bevarar huden fast, smidig och vacker.
  • Föryngrande serum med retinol: det effektivaste serumet mot rynkor som främjar produktionen av kollagenfibrer och saktar ner åldrandeprocessen i huden.
  • Liftingserum med kollagen: föryngrande serum som minskar ojämnheter i huden och bidrar till att bevara hudens struktur, fasthet och motståndskraft.

Hydratiserande ansiktsserum

Torr hy medför ofta rynkor i förtid men även flagning och en obehaglig känsla av spänning. Lösningen är att använda lämplig kosmetika för torr hy där hydratiserande serum för ansiktet inte får saknas. Serumet binder fukt i hyn varmed huden omedelbart hydratiseras och blir sammetslen och smidig.

Serum för fet hy och akne

Om du kämpar med fet hy ska du satsa på ett serum mot akne och fet hy som innehåller tea tree-olja och glycerin. Serumet reglerar produktionen av talg och undertrycker förökningen av mikroorganismer på den feta hyn. Huden blir mycket mattare, renare och fräschare efter användning.

Så här använder du serum på huden.

Applicera ett par droppar av serumet på torr och rengjord hy morgon och kväll. Även om ansiktsserumet innehåller upp till 7 gånger fler vårdande ämnen än ansiktskräm, rekommenderas det att använda dem tillsammans. På så sätt förhöjs produkternas effektivitet och resultatet maximeras.

Ju längre du använder lifting- och kollagenserum eller ett hydratiserande serum, desto bättre resultat uppnår du! På notino.se finner du ansiktsserum för alla hudtyper från märkena Estée Lauder, Vichy, Lancôme, Bioderma och många andra.