Tillbaka till huvudinnehållet

Eucerin

Om Eucerin

Eucerin är ett märke som tillverkar dermokosmetik och som är världsledande inom området. All deras forskning och produktutveckling baseras på de senaste vetenskapliga rönen och ett nära samarbete med dermatologer. Det gör att Eucerin även kan erbjuda produkter med medicinsk verkan, vilket motsvarar dagens krav, möter högsta dermatologiska standard samt respekterar olika hudtypers behov.  

Eucerin har tillverkat hudvårdsprodukter i över 100 år, vilket har gett företaget en grundlig förståelse för hur huden fungerar. Eucerin Aquaphor är en ikonisk regenererande salva som först lanserades 1925 och som växer i popularitet än idag. Salvan innehåller inget vatten och har ett universellt användningsområde. Och detta är bara två av dess många fördelar. Med kollektionen Eucerin Hyaluron Filler introducerades världens första produkter med hyaluronsyra som bevisades överträffa andra estetiska ingrepp.  

Vare sig du väljer en vårdande kräm, solvårdsprodukter eller ett skonsamt schampo från Eucerin så är målet detsamma – att hitta den bästa lösningen för en hälsosam och vacker hy.  

hela texten dölja texten