Tillbaka till huvudinnehållet

Ziaja

Om Ziaja

Ett klart och tydligt budskap ända från början – sedan 1989 har det polska märket Ziaja försett sina kunder med hög kvalitet och produkter för hud-, hår- och kroppsvård till ett tillgänglig pris. 

Ziaja grundades av apoteksarbetarna Aleksandra och Zenon Ziaja i Gdansk. Zenon Ziaja arbetade på sjukhusapoteket och på sin fritid experimenterade han med sina egna recept för salvor. Sedan föddes tanken om ett eget företag. Och eftersom hans passion och beslutsamhet inte gav upp i första taget började det äkta paret att tillverka sina egna kosmetikprodukter som innehöll naturliga ämnen. 

Deras allra första produkt var en olivkräm, som är framgångsrik än idag. Ziajas produkter förser huden, hårbottnen och håret med intensiv vård och näring tack vare sina innovativa sammansättningar med getmjölk, kakaosmör och nypon. Prova till exempel den krämiga duschtvålen från Ziaja Goat's Milk eller den milda tvålen för intimhygien Ziaja Intimate Creamy Wash, Handkrämen från Ziaja Natural Olive är ett måste i handväskan för att regenerera sliten hud när som helst under dagen.

Huden över hela kroppen kommer säkert att uppskatta den fuktgivande hudkrämen från Ziaja Baltic Home Spa Wellness. Och ansiktsvattnet med hyaluronsyra från Ziaja Acai Berry tvättar bort den sista smutsen från huden och gör den härligt fräsch. 

hela texten dölja texten