Vichy

Om Vichy

Vichy farmaceutiska hudvård är synonymt med hög kvalitet och pålitlighet. Dess produkter är designade för att erbjuda rätt vård för alla hudtyper, inklusive de mest känsliga. 

 

Kombinationen av mjukgörande återstärkande mineraliserat termiskt vatten från Vichy och andra aktiva ingredienser ger tydliga resultat inom några dagar. Hemligheten bakom Vichys termiska vatten har varit känt i århundraden - de gamla romarna till och med dedikerade denna termiska källa till gudinnan av skönhet.

Vichy är ett bra exempel på ett lyckat äktenskap mellan skönhet och vetenskap. Dess nyckelvärden är påvisbara effekter, teknologi baserad på den senaste forskningen, strikta etiska regler och recept som tolereras väl av alla hudtyper. Produkter från

Vichy hjälper människor från hela världen att vårda sin hud varje dag. Vichy laboratorier har som mission att utveckla heltäckande hudvård som är lämplig för alla hudtyper och erbjuda de bästa produkterna för hela familjen. Oavsett dina skönhetsbehov, så har Vichy hudvård alltid det perfekta svaret. Mer om Vichy.

hela texten dölja texten

Mest sålda
123...8
123...8

När du använder dig av Vichy produkter drar du nytta av 80 års expertis och innovation. Det här är ett hudvårdsmärke som är känt för produkter som fungerar. Och Vichy hudvård hänger med i nutiden. De fortsätter att ta fram nya produkter som baseras på den allra senaste forskningen. Kombinationen av lång erfarenhet och modern forskning är det som ger dig hudvårdsprodukter för vacker och välmående hy!

Mer om Vichy France

Idag finns Vichy i över 60 länder men det började 1931 i Frankrike. Dr. Haller hade visioner då han fungerade som chef för en behandlingsklinik i Vichy. Hans motto var att skönhet bara kunde komma med hälsa och hälsosam hud.

Dr. Haller kom med en revolutionerande inställning där även hälsosam hud skulle vårdas med dermatologiska produkter. Han skapade Vichy laboratoriet och började jobba med Vichy termiskt vatten. Det här var ett unikt mineralvatten som visade sig vara bra för huden på flera sätt.

Under 1900-talet blev Vichy produkterna väldigt populära just för att de visade sig vara så effektiva. Än idag är det just djupgående kunskap om hudens fysiologi som ligger till grunden för Vichys hudvård. Med nya upptäckter kan företaget fortsätta att gå i bräschen för modern hudvård.

Vichy lutar sig mot research från medicinska experter. När du väljer en hudvårdsprodukt från Vichy kan du vara säker på att den har tagits fram med grundlighet. Ingredienserna är där för att verkligen göra något men på ett säkert sätt. Nyheter testas kliniskt på tusentals kvinnor innan de släpps ut i handeln. Vichys produkter är allergitestade och passar bra även för dig med känslig hy.

Bland Vichys produkter finner vi:

 • Anti-aging produkter som är till för att hjälpa hud som åldras
 • Serum som påverkar huden på olika sätt
 • Återfuktande hudvårdsprodukter
 • Produkter som kan behandla mörka fläckar och ojämnheter
 • Smink av extra hög kvalitet
 • Solskydd

Vichy deo för effektiv behandling av svett

När det handlar om behandling av svett är Vichy ett intressant märke. En vanlig Vichy deo är mycket effektiv och du får en behaglig doft. Men du kan också välja en Vichy deodorant som är till för personer med kraftiga svettningar. Den kommer att ge en intensiv behandling som samtidigt är säker och skonsam.

En Vichy antiperspirant deodorant är gjord med tanke på din hud. Du får en perfekt kombination av effektiv deo och hudvård. Bland deodoranterna finns det vanlig roll on, spray såväl som kräm för intensivare sjudagarsbehandling.

Vichy hudvård för alla åldrar

Du kan börja med Vichy hudvård redan i ung ålder. Det här är hudvårdsprodukter som fungerar i förebyggande syfte. Men det är förstås viktigt att du väljer rätt så att du får det stöd som din hud behöver.

Här är några exempel på viktiga hudvårdsprodukter som Vichy kan erbjuda:

Vichy serum

För intensiv behandling kan du välja ett av Vichys olika serum. Det finns en rad olika produkter som till exempel Vichy Mineral 89 som är en riktigt smart hudvårdsprodukt. Den ger dig ämnet hyaluron för att återfylla och stärka din hud.

Utöver Vichy Mineral kan du se närmre på andra Vichy serum som har tagits fram med tanke på olika behov. Ett serum kan du använda i kombination med andra hudvårdsprodukter från Vichy eller andra märken.

Vichy ansiktskräm

Utbudet av ansiktskrämer från Vichy är väl varierat. Du bör välja din Vichy dagkräm både med tanke på din hudtyp och med tanke på eventuella hudproblem som du lider av. På samma sätt kan du hitta en passande Vichy nattkräm.

I Vichys sortiment finner du bland annat:

 • Produkter mot acne. Du kan använda rätt typ av Vichy rengöring och sedan applicera en Vichy kräm som förebygger och hjälper din hud.
 • Ögonkrämer. En Vichy ögonkräm kan kännas som en dröm för huden omkring ögonen. Vichy Slow Age är en ögonkräm som är till för att motverka åldrande.
 • Bristningar. Testa Vichy Normaderm om du har problem med bristningar i huden.
 • Hudljusning. Du kan också påverka hudens lyster med hjälp av en ansiktskräm som Vichy Neovadiol. Det här är en nattkräm som passar mycket bra för mogen hud.
 • Rynkor. Med Vichy Liftactiv gör du något mot hud som behöver ett lyft. Det här är en kräm som också kan användas mot rynkor.

Vichy solskydd för årets alla månader

Du finner också produkter från Vichy som är till för att skydda din hud mot solen. Du kan välja en Vichy solkräm med SPF 30 eller 50. Det finns också Vichy solskydd för barn som är särskilt anpassat till små som kan behöva lite kraftfullare skydd vid bad och lek.

Efter solningen kan du använda dig av en härlig Vichy after sun kräm som vårdar hud. Om du har bränt dig finns det en särskild Vichy kräm för solbränna som snabbt lugnar ner huden. Solskyddsprodukterna håller mycket hög kvalitet och du kan välja mellan kräm och spray.

Sminka dig med Vichy

Med en Vichy foundation får du inte bara en jämn och snygg hy att sminka vidare på. Vichy har tagit fram sminkprodukter som är säkra och skonsamma mot huden. Du kan välja en Vichy bb cream att grunda med såväl som en concealer eller ett korrigeringstick att snygga till med. Upptäck också Vichy foundation med SPF för att få skydd mot solen med ditt smink!

Hitta bästa Vichy produkterna för dig

För att hitta rätt i Vichys välsorterade sortiment måste du vara lite om dig och kring dig. Till att börja med ska du bena ut vad du har behov av.

Du kan ställa dig själv frågor som:

 • Vilka hudproblem har jag? Acne, rodnader, torr hud…
 • Hur ser min rengöringsrutin ut just nu?
 • Har jag börjat få rynkor?
 • Finns det förändringar i min hud?

Det är alltid klokt att ta ett möte med en hudterapeut som kan hjälpa till med svaren på dessa frågor. Om du bokar in en undersökning får du också veta precis vilken typ av hud du har i ansiktet. Det här gör det mycket lättare att välja rätt produkter.

Du bör också lära dig mer om hur du kan använda dig av en regelbunden hudvårdsrutin för att ta hand om din hud bättre. När du lär dig mer om hur du kan grunda med rätt toner eller ansiktstvätt för att sedan applicera Vichy ansiktskräm och serum förstår du bättre vilka produkter du faktiskt behöver.

Läs omdömen och våga testa. Med Vichy kan du lita på att du får kvalitet så här är friskt vågat mer än hälften vunnet!