Tillbaka till huvudinnehållet

Vichy

Om Vichy

Vichy farmaceutiska hudvård är synonymt med hög kvalitet och pålitlighet. Dess produkter är designade för att erbjuda rätt vård för alla hudtyper, inklusive de mest känsliga. 

 

Kombinationen av mjukgörande återstärkande mineraliserat termiskt vatten från Vichy och andra aktiva ingredienser ger tydliga resultat inom några dagar. Hemligheten bakom Vichys termiska vatten har varit känt i århundraden - de gamla romarna till och med dedikerade denna termiska källa till gudinnan av skönhet.

Vichy är ett bra exempel på ett lyckat äktenskap mellan skönhet och vetenskap. Dess nyckelvärden är påvisbara effekter, teknologi baserad på den senaste forskningen, strikta etiska regler och recept som tolereras väl av alla hudtyper. Produkter från

Vichy hjälper människor från hela världen att vårda sin hud varje dag. Vichy laboratorier har som mission att utveckla heltäckande hudvård som är lämplig för alla hudtyper och erbjuda de bästa produkterna för hela familjen. Oavsett dina skönhetsbehov, så har Vichy hudvård alltid det perfekta svaret. Mer om Vichy.

hela texten dölja texten