Handkräm

Filter
Prisintervall

ända tills

Varumärke
Visa nästa
Kön / Åldersgrupp
Gratis gåvor och erbjudanden
Betyg
  •   11
  •   1
  •   1
Mest sålda

Skäm bort dina händer och ge stressad hud nödvändig näring och vitaminer. En skyddande handkräm stärker hudens naturliga skyddsbarriär, slätar ut huden, gör den mjuk och vårdar även naglar!

Därför bör man använda handkräm

Huden på händerna belastas mycket med regelbunden tvättning, användning av desinfektionsmedel och effekterna av kallt väder, sol och stress.

Vardagliga påverkningar stör hudens känsliga barriär och orsakar inte bara sprucken och torr hud samt obehaglig klåda utan leder även till för tidig hudåldring och bildandet av oönskade pigmentfläckar.

En lämplig handkräm gör det möjligt att tillföra fukt, vitaminer och lipider och läker små sår i hudens skyddande skikt. Smörj dina händer med regenererande kräm flera gånger om dagen, särskilt efter tvättning eller användning av desinfektionsmedel, och säg adjö till torra händer.

Hur väljer man den bästa handkrämen?

Enligt användningsställen:

  • Placera handkräm i pumpflaska på handfatet så att det blir enkelt och snabbt att använda den. Välj till exempel en handkräm med urea som har omedelbara lugnande effekter på irriterad hud, samtidigt som den skyddar huden mot skadliga påverkningar från närmiljön.
  • En återfuktande handkräm i resestorlek passar perfekt i din handväska eller necessär. Om du snabbt vill återställa hudens mjukhet och elasticitet under dagen, prova en kräm för torra händer med E-vitamin som absorberas fort och inte lämnar någon fet hinna på huden.
  • En näringsrik handkräm av hög kvalitet, som gör din hud härligt mjuk och len medan du sover, bör finnas på ditt sängbord. Prova till exempel handkräm med sheasmör, som garanterar intensiv återfuktning av även den känsligaste huden.

Efter hudtyp:

  • En handkräm för hud som lider av atopisk dermatit kan du hitta i vårt utbud av specialiserad dermokosmetika.
  • Lugnande naturliga handkrämer med aloe vera, ringblomma eller mandelolja vårdar känslig hud på händerna.
  • Extremt torra och spruckna händer förtjänar intensiv vård av en regenererande handkräm, som innehåller näringsrik arganolja och urea. Krämen för spruckna händer smörjer huden på djupet och tillför nödvändig fukt och vård för att läka små sprickor och sår på huden.
  • En handkräm mot åldrande förhindrar att skadliga fria radikaler, som orsakar för tidigt åldrande av huden och bildandet av pigmentfläckar, tränger in i huden. Välj därför handkrämer som innehåller hyaluronsyra, E-vitamin, eller en lyxig handkräm som innehåller snigelslem. En handkräm mot pigmentfläckar kan dessutom lysa upp huden samtidigt som den gör befintliga ålders- eller pigmentfläckar mindre synliga.

Visste du att vackra, välskötta händer och friska naglar hjälper till att göra ett bra första intryck? Lämna inget åt slumpen och välj bland ett brett utbud av kvalitetsvård för händer och naglar på notino.se. Se även vår artikel om de bästa handkrämerna där vi rekommenderar krämer av den högsta kvalitén.

Vårt tips: Letar du efter omedelbar lindring för torra och spruckna händer? Prova intensiva återfuktande handmask!