Tunt hår

Du har valt
  • Fint hår
Filter
Prisintervall

ända tills

Varumärke
Visa nästa
Kön / Åldersgrupp
Gratis gåvor och erbjudanden
Betyg
  •   9
  •   1
  •   1
Mest sålda
123...18
123...18

Irriterar frågan om vad du ska göra med tunt hår? Tunt hår drabbar många kvinnor.

Det finns ingen volym, är kraftlöst och det är svårt att göra någon frisyr. Som tur är kan du göra något åt det. Grundläggande vård av tunt hår är bra klippning och speciella produkter, som förstärker och ger håret nödvändig volym.

Välj produkter med lätta ingredienser och utan alkohol. Håret bör tvättas med schampo för tunt hår för ökad volym, det tillför tunt hår ljus och luft. Utmärkt är att använda koffeinschampo, för håret blir efter det vackert fluffigt.

Balsam väljs så att det stärker men inte belastar håret. Applicera inte balsam på rötterna, för då kan håret bli ännu kraftlösare. I gång i veckaan kan du använda specialmasker för tunt hår. Styglinggel eller skum är vanligtvis för tunt hår för tungt. Bäst är att sätta lack för ökad hårvolym.

Ur det breda urvalet av produkter för tunt hår på notino.se kan du säkert finna något. Vi erbjuder stora mängder schampon för kraftlöst hår, spray för ökad volym och balsam och masker för hårförstärkning. Dessutom levererar vi produkterna med express.