Tandblekning hemma

Mest sålda
123...8
123...8

Vill du få ett attraktivt leende som en Hollywoodstjärna? Tandblekning hemma är ett populärt sätt att bleka tänderna varsamt utan att behöva besöka en tandläkare. Att bleka tänderna hemma gör du enkelt med fantastiska resultat.

Hur bleker man tänderna hemma

Det är enkelt att bleka tänderna hemma. Det räcker med ett par tandblekningsmedel. De fungerar så att de smälter den ytliga pigmenteringen och bleker tandemaljen. Om du vill få vitare tänder snabbare, skaffa en tandblekningspenna eller ett kit för tandblekning.

Letar du efter ett varsamt sätt att bleka tänderna, skaffa ett munskölj för tandblekning eller en whitening tandkräm. Du får lysande resultat snabbt och med samma effekt som om du använt en tandblekningspenna eller ett tandblekningskit.

Whitening tandkräm

Huvuduppgiften av whitening tandkrämer är att ta bort pigmentering från tandemaljens yta orsakad av kaffe, te eller mat och på så sätt återge tänderna dess naturligt vita nyans. Du kan välja bland tandkrämer med fluorid eller utan fluorid – de innehåller naturliga ämnen (såsom svart kol) som reducerar plack lika effektivt som fluorid.

Whitening strips

Whitening strips är ett perfekt alternativ till whitening tandkrämer, men det går bra att även kombinera de två metoderna. Applicera banden varje dag innan läggdags på borstade tänder under 30 minuter och två veckor. Appliceringen är enkel, de står inte vägen i munnen och glider inte av.

Tandblekningspenna

Om du längtar efter ett omedelbart resultat eller vill bleka bara vissa tänder, prova tandblekningspenna. Borsta tänderna först och sedan applicera den blekande gelen med hjälp av penseln direkt på tänderna. Låt verka enligt tillverkares rekommendationer och sedan skölj ut munnen med vatten.

Tandblekningskit

Att bleka tänderna hemma har aldrig varit enklare! Om du inte har mycket tid över och vill se ett långvarigt och professionellt resultat, prova ett tandblekningskit. Tandblekningsgel med applikatorn tar hand om dina tänder medan du sover.

Kittet innehåller en formbar applikator som formas efter dina tänder. Sedan fyller du bara in den med blekgelen och lägger dig.

Naturlig tandblekning

Varsam tandblekning är inne nu. Om du vill få vitare tänder utan kemi, prova naturlig tandblekning. Du kan till exempel prova blekande svart tandkräm eller ett naturligt tandblekningspulver.

Välj de bästa tandblekningsmedel från världskända märken Swissdent, Opalescence eller Splat.