Bronzer

Mest sålda

Längtar du efter att vara solbränd även under vintermånaderna? Med en bronzer av hög kvalitet fixar du din bränna på en liten stund och du kommer att se ut som om du just kom hem från din sommarsemester. Dessutom kan bronzern användas för konturering av ansiktet. Det räcker att följa ett par beprövade regler.

Vilken bronzer ska jag välja?

Om det är första gången du använder en bronzer rekommenderar vi att du börjar med ett bronzing powder eller tonande bronzing pearls. Det är enkelt att applicera dessa bronzers. Applicera dem försiktigt med en sminkborste under kindbenen, på tinningarna, omkring hakan och på näsans sidor och öka sedan stegvis intensiteten. Bronzers i puderform är lätta att arbeta in och de ger en bränna som ser naturlig ut.

Förutom bronzing powder kan du också skaffa flytande bronzers eller bronzing sticks. Med lite övning fixar du en perfekt naturlig solbränna.

Vad använder jag för att applicera bronzer?

Det beror på hur skicklig du är, din erfarenhet och dina egna preferenser. Om du redan vet hur en bronzer appliceras kan du till exempel använda en sminksvamp. Om du just har börjat att använda bronzers rekommenderar vi att du använder en stor borste med vilken du skapar ett naturligt utseende.

Prova Catrice bronzer eller bronzing powder från L’Oréal Paris eller NYX Professional Makeup och unna dig en strålande solbränd look!