Skip to main content

Intimtvätt

Mest sålda

Intimtvålar och intimservetter för din intimhygien

Intimområdet kräver särskild vård med produkter som bibehåller den naturliga mikrofloran och som förebygger obehag och oönskade lukter. Intimprodukter innehåller inte vanlig tvål utan är baserade på mjölksyror och andra vårdande ämnen som ser till att det naturligt sura pH-värdet behålls och ger känsliga områden en ren och fräsch känsla.

Därför bör du välja en intimtvål

Ett friskt pH-värde för intimområdet ligger på 3,8–4,5 (surt). En vanlig tvål eller duschgel är oftast basisk (pH 5,5) och stör den naturliga mikrofloran om den används i intimområdet. Intimservetter och intimtvålar har en speciell sammansättning som återställer det naturliga pH-värdet, lugnar irritationer och motverkar oönskade lukter.

Så väljer du rätt intimprodukter

På notino.se hittar du ett brett utbud av intimprodukter som kan användas till vardags eller som en räddare i nöden när du reser.

  • Intimtvålar är speciellt framtagna för att inte störa hudens hydrolipidfilm och för att skydda slemhinnan mot irritationer. Intimtvålar kan användas dagligen.
  • Intimgeler och -emulsioner är avsedda för känslig och irriterad hud. De återställer snabbt hudens balans och lindrar obehag. Intimgeler och -emulsioner är lämpliga för regelbunden användning.
  • Intimmousser har ett optimalt pH-värde och har en uppfriskande effekt samtidigt som de rengör intimområdet effektivt och skonsamt.
  • Intimoljor rengör skonsamt och återfuktar huden intensivt.
  • Intimservetter med en mild doft passar perfekt att ta med om du ska resa och har begränsade möjligheter för intimhygien eller om du vill fräscha upp dig under dagen. Våtservetter för intimhygien kommer i en praktisk förpackning som enkelt får plats i handväskan eller ryggsäcken.
  • En intimspray eller en intimmist är lämplig för att snabbt fräscha upp intimområdet under dagen och rengör området skonsamt.

Intimhygien för män

  • Intimhygien kan ge snabb lindring, återfukta huden och ge dig en fräsch känsla vid mycket fysisk aktivitet eller bara som en preventiv åtgärd mot friktion och annat obehag. Intimprodukter för män kan användas på intimområdet dagligen och bör vara ett oumbärligt komplement till din vanliga duschgel.
  • Hos Notino hittar du intimgeler för män som kan användas dagligen i duschen. Efter ett bad rekommenderar vi att kompletterar med en intimgel som fungerar som en antiperspirant – smörj in den i huden och njut av en härlig doft samt en fräsch och torr känsla som håller i sig hela dagen.

Unna dig en ren och fräsch känsla hela dagen och upptäck de bästa intimgelerna, praktiska och skonsamma våtservetter samt intimsprayer för både män och kvinnor på notino.se!