Läppbalsam

Filter
Prisintervall

ända tills

Varumärke
Visa nästa
Kön / Åldersgrupp
Gratis gåvor och erbjudanden
Betyg
  •   15
  •   1
Mest sålda

Låt inte dina läppar torka ut, skydda dem mot kyla och övrigt väder och vind.

Se till att alltid ha ett läppbalsam till hands för att återfukta och regenerera läpparna och göra dem mjuka. Läppbalsam bör finnas i varje handväska. Torra och spruckna läppar ser ofta otrevliga ut, men ett läppbalsam kan genast lindra problemet. Använd ett läppbalsam eller läppcerat regelbundet varje dag och njut av ett vackert leende.

De populäraste ingredienserna i läppbalsam

Prova ett naturligt läppbalsam och upptäck vilken styrka de naturliga ingredienser har:

  • Sheasmör återfuktar och regenererar spruckna läppar och gör dem mjuka.
  • Bivax och honung skyddar läpparna mot att torka ut.
  • Avokado olja återupplivar riktigt torra läppar och gör dem smidigare.
  • Kamomill lugnar irriterade läppar och passar perfekt för känslig hy.

Olika slags läppbalsam

Notino.se har ett brett utbud av läppbalsam, det finns något för alla. Ett läppbalsam med solskyddsfaktor som förhindrar att läpparna blir brända passar året runt. Om du önskar dig fylligare läppar kan ett läppbalsam för fylliga läppar vara till hjälp. Färgad läppbalsam ger läpparna en vacker nyans, och för herrarna finns det oparfymerade läppbalsam för män utan glans eller färg. De som föredrar det traditionella kan välja nåt mer klassiskt.

Prova till exempel det populära äggformade läppbalsamet EOS eller satsa på ett ansett märke för hudkosmetik såsom Carmex eller Clarins!

Vårt tips: Vill du ge dina läppar en allsidig vård kan du även använda en läpp peeling, som avlägsnar döda hudceller, en gång i veckan. Därefter är det bra att applicera en läppmask.