Tillbaka till huvudinnehållet

Returrätt

ÅNGER UTAN SKÄL (ÅTERFÖRANDE AV VAROR)

Dåligt val? Hos oss behöver du inte oroa dig för valet av parfymer och kosmetika. Det är möjligt att dra sig ur avtalet med oss utan att ange en anledning inom 90 dagar.

När kan jag ångra avtalet utan att ange en anledning?

Hos oss kan du returnera alla varor du har köpt från oss med undantag för

a) inte har anpassats eller tillverkats enligt dina krav (t.ex. förpac,kningar med anpassad gravyr)

b) kan inte returneras av hygieniska skäl (t.ex. öppen kosmetika och andra produkter som kommer i direkt kontakt med huden)

I händelse av att du har låtit varorna förpackas som en gåva är det inte heller möjligt att dra tillbaka avtalet om present- eller ekologiska förpackningar när varorna redan har paketerats och tjänsten därmed utförts. Observera att vi packar varorna åt dig direkt efter beställningen.

Observera att du enligt lag är ansvarig för varje minskning av värdet på dina varor som en följd av att du hanterar varorna på ett annat sätt än vad som är nödvändigt för att bekanta dig med varornas art, egenskaper och funktionalitet (t.ex. om du använd en parfym även efter att du redan har provat den).

Vad ska jag göra om jag vill ångra avtalet utan att ange någon anledning?

Meddela oss om ditt beslut att lämna avtalet inom 90 dagar efter leveransen. Det bästa sättet är att kontakta oss på [email protected] eller genom att ringa 08-420 028 95 Du kan också använda formuläret för återkallande av provavtal här.

Varorna måste returneras utan dröjsmål, alltid inom 14 dagar efter återkallandet, till Milena Klímová, EXPANDECO - NOTINO, Svedviksvägen 48, 149 43 Nynäshamn, SE. Om du i samband med ingåendet av avtalet fått ytterligare varor av oss ("gåva") är det nödvändigt att även denna gåva returneras.

Vi kommer att returnera inköpspriset för varorna till dig inom 14 dagar efter dagen med återkallandet. Lagen tillåter oss dock att vänta tills vi får de returnerade varorna från dig. Om du drar dig ur avtalet inom de första 14 dagarna efter leveransen av varorna har du också rätt till en återbetalning av kostnaden för leveransen av varorna till ett belopp som motsvarar den billigaste erbjudna leveransformen.

Kontakter

Vänligen kontakta oss med frågor om ditt utträde utan att ange en anledning via e-post på [email protected] eller genom att ringa 08-420 028 95.

Har du en fråga? Kontakta oss.
Genom denna sändning företaget Notino s.r.o. kommer att bearbeta dina uppgifter för att behandla din förfrågan på ett legitimt sätt. Du kan göra invändningar mot denna bearbetning i enlighet med integritetspolicy.