Returrätt

Hos Notino vet vi att man kan ändra sig, och de flesta produkter (förutom kosmetikaprodukter och produkter från specialerbjudanden och rea) kan returneras inom en 90-dagarsperiod, som startar från den dag du fick din beställning. Du behöver skriva till oss gällande returer/annulleringar.

* Icke återbetalningsbara produkter på grund av hälso- och hygienskäl - Hudvårdsprodukter, kroppsvårdsprodukter, makeup och annan kosmetika.
* Vi tillåter inte byte eller återbetalning för produkter du får en allergisk reaktion av.

Se våra regler och villkor för fullständig information gällande våra returvillkor.

Om du vill returnera produkten, kontakta vår kundtjänst på info@notino.se eller ring 08‒420 028 95. Vi kommer att hantera ditt ärende så fort som möjligt. Formuläret för returer hittar du här.

Returnera dina produkter till oss inom 14 dagar efter ditt meddelande till följande adress:

Notino
Petra Ptackova 
MARKMANDSGADE 4,3.th,
2300 Köpenhamn S,
Danmark
 

Dina pengar återbetalas inom 14 dagar efter att vi mottagit ditt paket. Fraktkostnader betalas av kunden. Returnerade produkter ska återsändas i originalförpackning och måste vara oanvända. Om den returnerade produkten är öppnad och använd kan vi debitera en återsättningsavgift.

Om du upptäcker att produkterna i din beställning är skadade eller inte fungerar, har du 30 dagar på dig att returnera dessa och få återbetalning eller utbyte. Denna period börjar från dagen du mottog din beställning. Du behöver skriva till oss gällande skador eller funktionsfel och vi kan begära fotobevis för att stöda skadekrav.

Se även våra regler och villkor för fullständig information gällande våra returvillkor.

Vill du berätta något? Vi vill veta vad du tycker. Använd kontaktformuläret nedan och tveka inte att kontakta oss närsomhelst.

Har du en fråga? Kontakta oss.

Fält markerade med en stjärna * är obligatoriska.


Genom denna sändning företaget Notino s.r.o. kommer att bearbeta dina uppgifter för att behandla din förfrågan på ett legitimt sätt. Du kan göra invändningar mot denna bearbetning i enlighet med integritetspolicy.