Skip to main content

After Sun

Mest sålda

Solkysst hud är lika smickrande på både på män och kvinnor, men UV-strålning sliter på huden. Den får huden att åldras snabbare, torkar ut den och får den att tappa sin elasticitet. Satsa på after sun-produkter som återfuktar huden och minskar alla oönskade effekter som solning kan leda till. Upptäck fördelarna med after sun-lotioner, -geler och -krämer!

Sju skäl att använda after sun-produkter:

  • ✓ De återfuktar din hud så att den inte blir torr och spänd.
  • Hudens åldringsprocess och uppkomsten av nya rynkor bromsas.
  • ✓ Hudens förnyelseprocess påskyndas och hudens friska utseende återställs.
  • ✓ De motverkar att huden flagnar.
  • ✓ After sun-geler har en kylande effekt och lugnar bränd hud.
  • ✓ After sun-lotioner och -krämer med betakaroten intensifierar och förlänger din solkyssta färg.
  • ✓ Passar bra efter vistelser i solen eller i solariet.

Olika slags after sun-produkter:

After sun-krämer är de tjockaste produkterna och tar längst tid att absorberas. Därför är de särskilt lämpliga för ansiktet och andra utsatta kroppsdelar. Har du bråttom, använd istället en oljebaserad after sun-spray som absorberas snabbt och kan appliceras på kroppen.

Även after sun-lotioner absorberas snabbt efter solning och är därför lämpliga för att vårda huden över hela kroppen. Konsistensen är mycket lik after sun-geler och har kylande ingredienser, något du kommer att uppskatta om du har bränt dig lätt i solen.

Om du har röd eller bränd som smärtar vid beröring, använd panthenol efter solning. Det är den bästa första hjälpen för bränd hud. Att massera in panthenol på bränd hud gör inte ont, den absorberas på kort tid och ger en behaglig kylande effekt.

Och om du letar efter en after sun-produkt som kan lösa flera saker på en gång, prova en after sun-duschgel efter att du har solat. Unna dig en behaglig dusch och vårda samtidigt din hud efter solning.