Luftfräschare

Mest sålda

Njut av din favoritdoft när som helst och var som helst. Luftfräscharen skapar en trevlig atmosfär i alla miljöer. I vårt erbjudande av luftfräschare, tvättdofter, skåpdofter och dofter för tvättmaskiner väljer du din favoritdoft som kommer att vara med hela dagen!

Hur väljer man luftfräschare

Välj typ av luftfräschare enligt metod och plats för användning. Vill du att tvätten ska dofta härligt, eller är du ute efter en härlig doft på toaletten, i garderoben eller i ett stort rum?

  • Doftpärlor är lämpliga för att sprida doft i mindre rum, till exempel badrummet, garderoben eller hallen.
  • Dofter för garderoben eller byrån parfymerar dina kläder, även om lukten av sköljmedel har försvunnit. De fräschar också upp kläderna när du inte har tid att tvätta dem. Prova doftpåsar för garderoben, doftkort och andra textilfräschare.
  • Luftfräschare kan göra alla rum mysiga eller fräscha. Du behöver inte bara använda en hemspray, en aromdiffusor är en snygg lösning som samtidigt fungerar som dekoration.
  • Doft för tvättmaskin ger tvätten en intensiv doft. Du kommer att känna skillnaden direkt efter att du har öppnat tvättmaskinen.
  • Toalettfräschare är helt enkelt en nödvändighet. De mest populära är luftfräschare i sprej. Men gelkuddar eller doftkort kommer också att tjäna sitt syfte.

På notino.se kan du hitta blommiga, fruktiga, gourmet, uppfriskande och växtbaserade dofter, från vilka du kan välja den bästa – enligt dina preferenser, humör eller tillfälle. Omge dig med en lugnande doft av lavendel, en söt doft av vanilj eller en romantisk doft av jasmin!

Tips från Notino: Letar du efter ett modernt sätt att fräscha upp lägenheten? Prova den elektriska luftfräscharen, som också fungerar som designtillbehör. Satsa på en ultraljudsdiffusor eller en elektrisk aromdiffusor.