Läppenna

Mest sålda

Upptäck de bästa läppennorna

Framhäv skönheten i dina läppar! Du behöver bara välja rätt lip-liner och vara lite fingerfärdig. Resultatet blir oemotståndliga perfekt målade läppar.

Varför använda läppenna?

  • ✓ Korrigerar läpparnas storlek.
  • ✓ Gör läpparna symmetriska.
  • ✓ Fixerar läppstiftet och förhindrar att det smetas ut.

Transparent läppenna

Blir det inte bra med en klassisk läppenna eller vill du bara fixera läppstiftet? I sådana fall kommer du att uppskatta en transparent läppenna som skapar en osynlig linje kring läpparna. Den förhindrar att läppstiftet smetas ut eller löser upp sig och dessutom passar den till alla läppstift.

Vissa transparenta läppennor är till och med hydratiserande. Andra slätar ut linjer och fyller ut små rynkor kring läpparna. På så sätt ser läpparna mjukare och fylligare ut.

Läppennor: vattenfasta, mineralpennor och 2-i-1

Vill du ha en tillförlitlig makeup som håller hela dagen? Satsa på en läppenna som håller länge. Den speciella sammansättningen gör att dina läppar ser nymålade ut hela dagen.

Är du på väg för att bada eller planerar du att gå på fest och vara uppe hela natten? Då är en vattenfast läppenna som gjord för dig.

Om du älskar praktisk makeup ska du prova läppstift och läppenna i ett! Båda sidor av pennan har samma färgton så du behöver inte leta efter ett läppstift och en konturpenna i samma färg.

Läppenna: 5 praktiska tips för perfekta läppar

  1. Välj en läppenna i samma ton som läppstiftet för att uppnå en naturlig effekt.
  2. Använd först läppennan på läpparna och sedan läppstiftet.
  3. Börja alltid från mitten av läpparna och fortsätt mot mungiporna.
  4. Skugga genom att applicera konturlinjen mot mitten och låt den gradvis försvinna.
  5. Applicera läppglans i mitten av läpparna för ännu fylligare läppar.

Vi har valt ut de bästa flytande krämerna, transparenta och vattenfasta läppennorna från L’Oréal Paris, Rimmel, Max Factor och andra världskända professionella kosmetikamärken. Nu är det bara att välja.