Nagellack

Mest sålda
123...16
123...16

Det är alltid en bra dag för lack på naglarna

Vackra naglar kan vara viktigare än vad man först tror. Du märker skillnaden då du byter till ett bättre nagellack och känner att det är roligt att dina händer märks. Dessutom kan bra nagellack ha en vårdande effekt på dina naglar. Det kan skydda mot solens skadliga strålar och även se till att dina naglar inte slits. 

Om du tillhör de som tror att det bara är fest som kräver fint nagellack är det dags att tänka om. Varje dag är en bra dag för nagellack och det behöver verkligen inte bli komplicerat. Idag kan du välja lack som torkar mycket snabbt. De ger en proffsig finish och sitter som de ska.

Med olika färger kan du få mer eller mindre intensiva naglar:

  • Rött märks och kan kännas häftigt just när det ska vara lite festligare
  • Rosa nagellack kan liksom hudtoner ge en neutral känsla
  • Vitt nagellack som är mer eller mindre genomskinligt kan också upplevas som fräscht
  • Lila och svart nagellack kan fungera på ett uppseendeväckande sätt

Få lacket att hålla längre

Men för att det ska bli en bra dag för nagellack är det förstås ett stort plus med lack som håller längre. Hur länge håller nagellack? Det här beror på flera saker. Dels bör du köpa nagellack som är till för att hålla länge. Det har en konsistens som ger en yta som är svårare att repa bort eller göra hål i.

Men du ska också tänka på att din applicering av lack på naglarna kan påverka hur starkt det är. Du bör till exempel ta reda på hur lång tid det tar för nagellacket att torka. När du vet att du måste ge lacket minst 5 minuter för att det ska sitta bra ska du inte fuska med detta.

Det är så lätt att tänka att du bara ska plocka upp något med handen och att du gör det försiktigt. Men så plötsligt stöter du till något och så blir det ett hack i lacket! Då måste du ta fram nagellacksbortagaren för att börja om igen.

Om du är otålig kan det vara klokt att satsa på ett snabbtorkande nagellack. Då kanske chansen ökar att det håller sig fint länge.

Om du har grundat med ett lack som är särskilt till för att ge en bra bas ska du också se till att grunden är redo innan du lägger på färgen. Om inte kan det bli fult och ganska snart kommer nagellacket att börja flagna.

Upptäck gel nagellack

Du kanske har hört talas om nagellacket som du kan använda själv men få det att se professionellt ut. Gel nagellack har en alldeles unik konsistens som är fin och bra för naglarnas styrka. Det här kan ses som en form av stärkande nagellack som också är vackert att se på.

Det är viktigt att du lär dig hur du ska använda gel nagellack på rätt sätt. Här handlar det också om att förstå torktid och annat. Det är sådant som kan få lacken att se mycket bättre ut, mycket längre.

Olika färger och effekter

Idag kan du välja en rad olika färger och effekter för dina naglar. Det behöver inte röra sig om häftigt glitter nagellack eller ett metallic nagellack som skiner i guld. Ibland kan ett unikt matt nagellack vara precis det som gör att du får så fina naglar.

Om du tänker använda något ovanligt som grönt nagellack ska du tänka på vilken färgnyans det rör sig om. Detta särskilt om det är viktigt för dig att matcha nagellacket med en outfit eller accessoarer som solglasögon och väska.

Våga testa dig fram. Ta dig tid till att experimentera med olika färger och effekter. Du kan satsa på ett nagellack set som har flera olika färger såväl som stärkande nagellack att grunda med. Ta också tips från vänner som du tycker är bra på lack. Om du känner någon som alltid har så snygga naglar ska du fråga om hon sköter lacken själv. Det kan leda till många intressanta tips!

Är kända märken bäst?

Det kan kännas tryggt att köpa Opi nagellack eller kanske ett Chanel nagellack. Då vet du ju att du får nagellacket från ett märke som knappast kommer att fuska med kvalitet. Men det betyder inte att du inte kan hitta riktigt bra nagellack från mindre kända märken.

För att hitta rätt kan du se på recensioner. Se vilka nagellack som tycks vara populära. När folk återkommer för att köpa samma lack betyder det något om dess kvalitet. Billigt nagellack är inte alltid samma sak som låg kvalitet. Men det kan vara det så undersök noga märket som du inte känner till sedan tidigare.

Ta hand om dina naglar!

När du köper nagellack kan du passa på att skaffa kräm till nagelbanden och bra nagellacksborttagning. För att nagellacket ska se fint ut är det viktigt att dina naglar mår bra. Det handlar ju dels om att du har en bra livsstil och får i dig vitaminer som naglarna behöver. Men också om hur du sköter dem.

Om du ofta sliter på naglarna och inte är så duktig på att ta bort nagellack på ett skonsamt sätt kan det sätta sina spår. Men du ska veta att det inte behöver ta så lång tid att få ordning på saker och ting. Placera en bra nagelbandskräm och handkräm vid din dator på jobbet och använd den regelbundet.

Investera i bra produkter för dina naglar och grunda eventuellt med en produkt som är till för att stärka naglarna. Det kan också leda till att de blir mycket finare när du väl har lagt på lacket. Hur du formar naglarna med sax och fil får förstås också betydelse.

Det är viktigt att ha bra produkter för att fila och putsa naglarna. Innan du lägger på lack kan du forma och putsa så att grunden blir bra. Då är chansen för att lacket kommer att sitta bra mycket större. Men kom ihåg att huvudsaken är att ha tålamod. Med nagellack ska du aldrig skynda!