Nagellacksborttagning

Mest sålda

Använd en högkvalitativ nagellacksborttagning som inte försvagar naglarna och samtidigt tar bort alla spår av nagellack. Välj en som innehåller vårdprodukter och njut av långa och livnärda naglar. På notino.se hittar du ett brett utbud för att välja den bästa nagellacksborttagningen.

En nagellacksborttagning med eller utan aceton?

En nagellacksborttagning med aceton kan torka ut naglarna och orsaka att de går sönder. Samtidigt är den dock mycket effektivare än en nagellacksborttagning utan aceton när man tar bort färgrester med glitter eller andra grövre partiklar. Försök därför att inte använda nagellacksborttagning med aceton för ofta och testa hellre en acetonfri nagellacksborttagning.

Tips: För extra hållbara gellack, använd en speciell nagellacksborttagning för gelnaglar eller använd ren aceton.

Nagellacksborttagningens egenskaper

Förutom att ta bort nagellack kan en nagellacksborttagning även ge näring åt dina naglar. Välj en som innehåller till exempel:

Om du dessutom väljer en findoftande nagellacksborttagning, kan du se fram emot en behaglig doft under själva processen, som inte liknar den obehagliga lukten av vanliga nagellacksborttagningsmedel.

Efter att du tagit bort ett klassiskt nagellack eller en gel-nagellack glöm inte vidare nagelvård, såsom återfuktande krämer och oljor samt närande vård för nagelband och att klippa naglarna och vårda dem regelbundet.