Gellack

Mest sålda

Unna dig vackra naglar. Gellack har blivit populära tack vare att de är så glansiga, enkla att applicera och håller länge. Hitta din favoritnyans på notino.se eller experimentera med nya nyanser.

Med ett gellack blir dina naglar lika perfekta hemma som på en professionell salong – med eller utan en UV-lampa.

Olika slags gellack

UV-gel för naglarna som härdas med hjälp av en UV-lampa håller lika bra på såväl naturliga som konstgjorda naglar. Gellack har bättre motståndskraft mot repor än andra lack och håller i cirka tre veckor.

  • Enfas gellack är som ett 3-i-1 lack. Applicera lacket i två till tre lager efter behov (beroende på underlack, färg och överlack).
  • Trefas gellack å andra sidan har bara ett syfte: antingen underlack, färg eller topplack.

Gellack utan en UV-lampa fungerar som klassiska nagellack men de har en något annorlunda sammansättning som gör att de varar i upp till två veckor. Dessutom torkar de snabbare än vanliga nagellack och är lätta att ta bort.

Oavsett vilken variant du väljer kommer resultatet alltid att bli strålande. Kom ihåg att först forma naglarna innan du applicerar ett gellack för att få ett proffsigt resultatet.

Satsa på ett beprövat set eller ett gellack av hög kvalitet från OPI, Sally Hansen, Semilac med flera. Vilken väljer du?