STYRKAN I SJÄLVSTÄNDIGHET OCH SKÖNHET

Vi tror att skönheten föds när du skapar det själv och när du alltid vårdar den. Det är därför Sally Hansen är här för att ge dina naglar den vård de behöver. Produkter. Know-how. Inspiration. Resultat som ser ut som om du har varit på salong när du egentligen gjorde det själv. Och styrkan i att känna sig som den bästa version av en själv, varenda dag. 

Om Sally Hansen

Sally Hansen – styrkan i handgjord skönhet. En av de mest framgångsrika märkena inom nagelvård, detta företag har en enkel filosofi. De tror att den värdefullaste skönheten föds när kvinnor tar hand om saken och skapar det själva.

 

Sally Hansen själv var en otroligt stark kvinna, en uppfinnare, en ikon för modern stil som blev en framgångsrik självgjord affärskvinna under 1950-talet. Sedan den nu legendariska Sally Hansen Hard som Nails® Hard as Wraps™ nagellack, har företaget lanserat många kosmetiska produkter som hjälper dig att få en otrolig manikyr och pedikyr hemma samtidigt som du kan känna dig stolt över att uppnå samma professionella resultat som om du gick till en salong. Älskar du de där små stunderna av självvård?Sally Hansen erbjuder dig allt du behöver för avslappnande tider, inklusive sin know-how och inspiration. Oavsett om du väljer en Sally Hansen nagelförstärkare, den populära Sally Hansen gel-lack, eller den speciella behandlingen Sally Hansen NailGrowth Miracle®, så kommer du absolut att älska de perfekta resultaten.

hela texten dölja texten

Mest sålda