Tillbaka till huvudinnehållet

Bioderma

Om Bioderma

Bioderma dermo kosmetika bygger på kunskap om huden och dess biologiska mekanismer. Denna vetenskapliga metod garanterar att produkternas komposition är specifikt inriktade mot olika typer av hud eller problem. 

 

Bioderma smink innehåller inga ingredienser som är skadliga för huden som parabener, ftalater eller formaldehyd. Varje produkts komposition bygger fullständigt på rena aktiva ingredienser som finns i huden, vilket betyder att produkter från Bioderma kan garanteras att de tåls perfekt. Varje hudvårdsprodukt har genomgått kliniska studier och skapats under översikt av experter inom dermatologi, allergologi och toxikologi.

Från dess grundade år 1970 har märket utvecklat flera patent. Till exempel Bioderma Sensibio – Biodermas micellära vatten – var den första rengöringsprodukten i historian och är fortfarande en av de mest populära idag. Bioderma Sébium-serien i sin tur innehåller den patenterade kompositionen Fluidactiv, som bekämpar alla former av fet eller problematisk hud på ett effektivt sätt. Märkets portfolio innehåller sofistikerade hudvårdsprodukter för hela kroppen. Viktigt är att Bioderma inte bara erbjuder tillfälliga lösningar men även angriper direkt orsakerna till problemen. Se till att din hud vårdas på ett perfekt sätt! Mer om Bioderma.

hela texten dölja texten