Foundation

Filter
Prisintervall

ända tills

Varumärke
Visa nästa
Rapportering
Konsistens
Gratis gåvor och erbjudanden
Betyg
  •   28
  •   4
  •   1
Mest sålda

Vilken foundation ska man välja?

Ljusa upp din hud, jämna ut din hudton och döljer allt som behöver döljas. En bra foundation smälter in i din hud perfekt, skyddar den från elementen och tar bort trötthetstecken. Notino.se har hundratals foundations för alla åldrar och hudtyper. Hur hittar du rätt foundation för dig?

  • Enligt hudtyp: Din hud bestämmer den ideala konsistensen av en foundation och också dess komposition. Den bästa foundation för torr hud och rynkor kommer att vara en fuktgivande och uppljusande med en krämig eller flytande textur. Fet hud mår bra av en oljefri compact foundation eller en puderfoundation som inte täpper till dina porer, medan en foundation för känslig hud bör inte innehålla dofter eller sådant som irriterar.
  • Enligt täckning: Hög täckning är jättebra för hud med akne och andra imperfektioner. Om din hudfärg är redan fläckfri, så kan du välja en lätt täckande för att skapa ett mer naturligt utseende.
  • Enligt avslut: En mattifierande foundation är bäst för skinande hud, medan en illuminerande passar bäst en matt och och livlös hud. Välj en fuktgivande foundation om din hud är torr och för en upplyftande foundation för att strama åt din hud och eliminera rynkor.
  • Den rätta nyansen av en foundation: Välj alltid en nyans av foundation som är lite ljusare än din hud och passar dina undertoner. Lugna undertoner med blåa och purpurfärgade ådror på handleden och porslinhud passar foundations som är något rosa, medan varma undertoner med gröna ådror behöver en foundation som mer lutar åt gult och orange.

Den bästa foundation passar dina specifika behov. På sommaren kommer du att uppskatta en vattenfast foundation eller en foundation med SPF för att skydda dig från skadligt ljus. Stressiga dagar på jobbet blir mycket enklare med rätt och långvarig foundation och de miljömedvetna kommer att tycka om en naturlig foundation.

Oavsett om du letar efter en lätt foundation som inte sätter sig på dina rynkor eller en mineral foundation, eller en högtäckande foundation mot akne, så har Notino.se foundations av hög kvalitet testade tusentals gånger av våra nöjda kunder och tillverkade av respekterade märken som Estée Lauder, Clinique, Max Factor, Lancôme eller Vichy. Hitta din idag! Hur man applicerar foundation?