Culti

Filter
Prisintervall

ända tills

Rumsdofttyp
Kön / Åldersgrupp
Gratis gåvor och erbjudanden

En värmande doft som du kommer att njuta av och som ger en känsla av hemtrevlighet så fort du öppnar dörren till din lägenhet. En fräsch arom som sprider en välluktande doft i din bil så att dina resor blir ett nöje. Tvätt som doftar exakt efter din smak, länge efter den har tvättats. Allt detta tar produkterna från det italienska märket Culti Milano hand om.

Märket Culti föddes genom italienaren Alessandro Agratis sprudlande fantasi när han föreställde sig hur det skulle vara om alla utrymmen hade sin egen doft. En doft som kan kännas från golv till tak. Han drömde om att skapa en behaglig atmosfär i hemmet, inte bara genom vacker dekoration, utan även med dofter. Från denna tanke föddes 1990 Culti Decor – den första Culti-diffusorn med förstklassiga doftkomponenter som används för tillverkning av lyxiga parfymer.

I det italienska märkets breda portfölj finns Culti-diffusorer av vassblad vars stjälk som är doppad i doftoljor sprider en väldoftande arom genom luften över hela utrymmet. De lyxiga Culti-ljusen är också mycket populära, tillverkade av vax med hög kvalitet som sprider en värmande doft i ditt hem. Om du älskar en hemtrevlig atmosfär kommer du att uppskatta doftsprayerna Culti med värmande träiga toner.

När du själv känner doften kommer du förstå att märket Culti med rätt tillhör det bästa som kan fås inom lyxiga dofter för hemmet.