Parfym bästsäljare

Mest sålda

Satsa på våra kunders erfarenhet och mest omtyckta parfymer när du väljer en ny parfym. Vi har sammanställt de bästsäljande parfymerna för kvinnor och män för att göra det enklare för dig att välja. Oavsett om du letar efter en ny favoritparfym eller om du väljer en present åt någon du tycker om hittar du alltid vad du letar efter i vår topplista med parfymer.

Lancôme, Burberry, Lanvin, Dolce & Gabbana, Lacoste, Karl Lagerfeld eller Armani – detta är bara en bråkdel av de stora namnen bakom de mest sålda parfymerna i världen. Vilket märke väljer du?

Bästa parfymen för dam

Bland de mest sålda parfymerna för kvinnor leder blommiga, fruktiga och orientaliska dofter. Omhölj dig i doften av jasmin, apelsinblomma, orkidé, saftiga päron, vanilj eller ädla träslag. Detta är enligt våra kunder de godaste parfymerna för dam:

Bästa parfymen för herr

Bland de populäraste herrparfymerna finner vi aromatiska, kryddiga och träiga dofter samt fougèredofter. Låt dig förföras av doften från salvia, cederträ, fräsch bergamott eller manlig vetiver. De tre bästsäljande parfymerna för män är:

Upptäck din favoritdoft. Välj den bästa parfymen på notino.se.