Skip to main content

ArmaniEmporio Stronger With You Absolutely perfume för män

3×
Armani Emporio Stronger With You Absolutely perfume för män
Armani Emporio Stronger With You Absolutely perfume för män
Fri leverans
100 ml
723,00kr

I lager | Kod: GIO06992
1
Post Nord
onsdag 2022-01-26
Personlig upphämtning
onsdag 2022-01-26
UPS Air Mail
onsdag 2022-01-26

Passion som är starkare än någonsin. Upplev den du också. Armani Emporio Stronger With You Absolutely är en Eau de Parfum för herr som avslöjar upplevelsen av absolut kärlek i en extremt sensuell form. Denna parfym kommer garanterat att fånga dig med sin förföriska och mycket beroendeframkallande doftkomposition.

  • en intensiv fougèredoft med blommiga, fruktiga och orientaliska toner
  • en uppföljaren till serien Armani Emporio Stronger With You
  • lanserades år 2021

Doftens komposition
Först och främst kommer du att bli förtrollad av den förföriska kombinationen av sött och färsk bergamott, delikat exotisk elemi och maskulina toner av rom. Efter ett tag ersätts den inledande kombinationen av den aromatiska doften av eterisk lavendelolja och davana, som tillsammans ger kompositionen en orientalisk underton. Doften flyter länge på tonerna av varm vanilj, kastanj, sammetslen ceder och patchouli och kommer att göra dig beroende.

Doftens historia
Den framgångsrika Emporio Armani-serien Stronger With You följs upp av doften Stronger With You Absolutely, som har fått den mest intensiva formen av alla de hittills lanserade parfymerna. Och det gäller inte bara dess innehåll. Den skiljer sig också från sina föregångare genom den mörka lacken på flakongens nedre del, vilken betonar doftens starka karaktär. Romfärgen hänvisar till en av ingredienserna.

Denna väldigt spännande doft hyllar kärlek genom bland annat vanilj och lavendel. Ingredienserna för denna parfym erhålls på ett ansvarsfullt sätt. Lavendel kommer från hållbara källor i Frankrike, medan vaniljskörden på Madagaskar stöder lokalsamhället.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Rom
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Lavendel
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Vanilj, Cederträ
Doftkategori
orientalisk, fougere