Tillbaka till huvudinnehållet

Armani parfym

Mer om Armani parfym

Armani representerar en elegans som kombinerar tidlöshet och nuvarande trender. Giorgio Armani anses vara en av de mest framgångsrika italienska modedesigners någonsin. Med sin stil, som det omöjligen går att ta miste på, kombinerar han det alldagliga med en droppe av excentricitet och har fångat miljontals kvinnors hjärtan över hela världen. Likt sina modeller är Armani kosmetika och parfym detsamma som kvalitet, tidlöshet och framgång.

Innan han skapade sitt eget märke, arbetade Armani som en självständig designer för en rad modehus. Han satte ihop sin första kollektion under 1970-talet och kort därefter introducerade han en serie av kosmetika, smink och parfym med namnet Armani.

Armani Acqua di Giò after shave och Armani Si parfym för kvinnor är tidlösa klassiker vilka har blivit oförglömliga i historien och fortfarande toppar listorna på grund av sin popularitet. Oavsett om du väljer en beprövad klassiker eller en modern tolkning, så kan du inte gå fel med en doft av Armani. Mer om Armani

hela texten dölja texten