BLACK FRIDAY

När inträffar Black Friday 2020?

Black Friday 2020 infaller den 27 november, men med notino.se kan du njuta av en hel vecka med Black Friday-erbjudanden, som börjar måndagen 23 november och slutar söndagen 29 november 2020. Det ger dig god tid till att få alla dina favoriter till otroliga priser.

Notino Specialerbjudanden och rean

Kan du inte vänta på Black Friday? Vi har rabatter året runt. Håll bara ögonen öppna på våra specialerbjudanden eller registrera dig och få vårt nyhetsbrev. På så sätt kommer du aldrig igen att missa rabatter på de parfymer eller skönhetsprodukter som är dina favoriter!

hela texten dölja texten

Vad är Notino Black Friday?

Black Friday på notino.se är en vecka med stora rabatter på de bästa dofterna och skönhetsprodukterna. Vår kampanjkod ger dig 20% rabatt på utvalda populära varumärken. Handla produkter efter märken som Calvin Klein, Yves Saint Laurent, Jean Paul Gaultier och mer till specialpriser.

hela texten dölja texten

Varför skapade vi Summer Black Friday?

Letar du efter en solkräm, några toalettartiklar i resestorlek eller ny smink och dofter för en sommarfestival? Då är vår Notino Summer Black Friday något för dig - spara 20% på allt du behöver och lägg extra pengar till din nästa resa. Till och med den soligaste sommaren har glädje av en Black Friday!

hela texten dölja texten

Vad är Black Friday?

 Black Friday är ett shoppingevenemang som har sitt ursprung i USA och som sedan har spridits över hela världen. Black Friday-försäljningen äger rum fredagen efter Thanksgiving och med enorma rabatter. Varje år är Black Friday i princip början på shoppingfebern före jul.

Ursprunget till Black Friday går tillbaka till år 1929, då aktiemarknaden i New York kraschade, vilket startade en ekonomisk kris och fick vissa återförsäljare att erbjuda rabatter och att uppmuntra människor till att börja handla igen. Händelsen blev populär och Black Friday är nu en av årets största shoppingevenemang.

hela texten dölja texten

Filter

Prisintervall

ända tills

Kategori

Kön / Åldersgrupp

Free gifts and offers

Betyg

  •   16
  •   2
  •   1
Mest sålda