Tillbaka till huvudinnehållet

BLACK FRIDAY

När inträffar Black Friday 2022?

Black Friday 2022 infaller den 25 november, men med notino.se kan du njuta av en hel vecka med Black Friday-erbjudanden, som börjar måndagen 21 november och slutar söndagen 27 november 2022. Det ger dig god tid till att få alla dina favoriter till otroliga priser.

Notino Specialerbjudanden och rean

Kan du inte vänta på Black Friday? Vi har rabatter året runt. Håll bara ögonen öppna på våra specialerbjudanden eller registrera dig och få vårt nyhetsbrev. På så sätt kommer du aldrig igen att missa rabatter på de parfymer eller skönhetsprodukter som är dina favoriter!

Vad är Notino Black Friday?

Black Friday på notino.se är en vecka med stora rabatter på de bästa dofterna och skönhetsprodukterna. Vår kampanjkod ger dig 20% rabatt på utvalda populära varumärken. Handla produkter efter märken som Calvin Klein, Yves Saint Laurent, Jean Paul Gaultier och mer till specialpriser.

Varför skapade vi Summer Black Friday?

Letar du efter en solkräm, några toalettartiklar i resestorlek eller ny smink och dofter för en sommarfestival? Då är vår Notino Summer Black Friday något för dig - spara 20% på allt du behöver och lägg extra pengar till din nästa resa. Till och med den soligaste sommaren har glädje av en Black Friday!

Vad är Black Friday?

 Black Friday är ett shoppingevenemang som har sitt ursprung i USA och som sedan har spridits över hela världen. Black Friday-försäljningen äger rum fredagen efter Thanksgiving och med enorma rabatter. Varje år är Black Friday i princip början på shoppingfebern före jul.

Ursprunget till Black Friday går tillbaka till år 1929, då aktiemarknaden i New York kraschade, vilket startade en ekonomisk kris och fick vissa återförsäljare att erbjuda rabatter och att uppmuntra människor till att börja handla igen. Händelsen blev populär och Black Friday är nu en av årets största shoppingevenemang.