Essence I Love ExtremeMaskara för extra volym

Essence I Love Extreme Maskara för extra volym
Essence I Love Extreme Maskara för extra volym
12 ml
35,90kr

Kod: AVO08131 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
måndag 2020-10-05
UPS Air Mail
måndag 2020-09-28

Kosmetika beskrivning Essence I Love Extreme
Egenskaper

Se på världen med extremt förföriska ögon som man enkelt förälskar sig i. Essence I Love Extreme är en extra stark volymmascara som skapar en intensiv och dramatisk look med bara ett par drag. Ge dina fransar en farligt djup blick så kommer inget att stå i din väg.

Egenskaper:

  • ger dina fransar maximal volym
  • extra stark svart färg
  • bred borste som enkelt ger en dramatisk effekt
  • krämig konsistens som täcker varje frans
  • oftalmologiskt testad

Applicering:
Börja med att applicera mascaran på de undre fransarna från rötterna ända ut i franstopparna. Applicera sedan mascaran Essence I Love Extreme på de övre fransarna på samma sätt. Du kan applicera fler lager tills du når rätt volym och längd för dig.

Egenskaper

Skugga
svart
Typ av maskara
volymgivande

Om märket Essence

Sminkning är en lek, ett nöje och ett sätt att uttrycka dig själv. Glöm perfektion och gör något vågat. Det tyska märket Essence tillverkar lekfull, kvalitativ och samtidigt prisvärd make-up med vilken du fixar en perfekt look – oavsett om du just har börjat med make-up, följer nya trender eller redan har din egen personliga stil.

Mer än 84 % av alla produkter från Essence Cosmetics tillverkas i Europa. Kvalitet och hållbarhet gentemot miljön är en absolut prioritet och därför innehåller kosmetikan Essence övervägande naturliga ingredienser. Essence har även en serie med veganska produkter.

I märkets portfölj finner du allt du behöver för en komplett make-up – underlag till make-up, Essence make-up och highlighters. Märkets specialitet utöver make-up är mascara, paletter med ögonskuggor och rouge. Den populära mascaran Essence I Love Extreme ger dina fransar maximal volym, paletterna Essence Love What You Do eller Epic Sunset är som skapade för lätt dagsminkning och stark kvällssminkning och pudren Essence garanterar en lång fixering.

Recensioner Essence I Love Extreme