Blont hår

Du har valt
  • Blont och slingat hår
Filter
Prisintervall

ända tills

Gratis gåvor och erbjudanden
Betyg
  •   4
  •   1
  •   2
Mest sålda

Vackert blont långt hår är en dröm för många kvinnor. Många av dem tvekar inte att hjälpa naturen lite med att blondera sig eller att göra sin naturliga hår lite ljusare.

Men kom ihåg att blont hår kräver vård med speciella produkter, vilka bibehåller den vackra nyansen, återfuktar och tillför hälsosamt lystrr.

Påbörja vården med att välja schampo för blvårda blont håront hår. Bäst är att välja specialiserade produkter som skyddar den blonda färgen vid tvättning. Om du har mörkare nyanser av blont hår, så är så kallat silverschampo bra för dig, det minskar oönskade gula toner i ditt hår.För att ge näring och fukt använd efter hårtvättning balsam för blont hår och använd då och då en intensiv kur av keratinmasker för håret. Till slut glöm inte heller skydd mot solstrålning: använd till exempel lack för blont hår med UV-filter.

I utbudet på notino.se finner du ett stort urval av silverschampon, balsam och masker för blont hår. Vi erbjuder också uppljusande puder för blont hår, intensiva kurer för färgat och målat blont hår, speciell serum eller emulsion för återställning av den blonda färgen på håret. Välj ur ett brett sortiment av märken som Matrix, Alfaparf Milano, Rene Furterer, Milk ShakePaul Mitchell och andra.