Gift set

Du har valt
 • Presentförpackning
Filter
Prisintervall

ända tills

Varumärke
Visa nästa
Kön / Åldersgrupp
Gratis gåvor och erbjudanden
Betyg
 •   27
 •   4
 •   3
 •   3
 •   2
Mest sålda
123...108
123...108

Presentkit? Sprid glädje omkring dig!

Ärligt talat, vem gillar inte att få presenter? Även att ge bort presenter skapar glädje, kanske till och med mer! Du vara säker på att presentkit är en perfekt lösning för dig och personen som får det. Du behöver bara välja rätt. Och vi garanterar att du finner rätt hos oss.

Gift-set för henne

Det är lättast att välja presentkit åt en kvinna. Eller är det egentligen svårast? Det finns verkligen många möjligheter.

 • Ett parfymset är ett beprövat klassiskt val. Din flickvän, fru eller mamma skulle säkerligen uppskatta en favoritparfym kompletterad med en miniatyrversion för handväskan eller kroppskosmetika.
 • Är du inte säker på vilka dofter hon föredrar? Välj då ett kosmetikpaket. Med en uppsättning innehållande produkter för kroppsvård kan du vara säker på att du inte gör fel. Set med produkter för ansiktsvård, dekorativ kosmetika och hårkosmetika är en lite mer specifik present men den kommer att uppskattas ännu mer av personen som får gåvan.
 • Om du vill vara helt säker på att träffa rätt kan du välja paket med handkrämer, naturlig kroppskosmetika, badprodukter eller en nageluppsättning.

Gift-set för honom

För det flesta kvinnor är det en mycket svår uppgift att välja present åt sin man, pojkvän eller pappa. Men du kan lita till 100 procent på våra presentkit för män! Du kan ge bort dessa presentkit vid alla tillfällen eftersom nästan alla män vårdar sitt yttre och inte nöjer sig med endast en tvål.

 • Vet du vilken doft eller vilket märke han alltid använder? Bra, då kan du skaffa doften eller märket i form av ett presentkit som innehåller kroppsspray, antiperspirant eller miniparfym. Han kommer garanterat att få användning för det när han reser.
 • Presentkit för män måste inte bara innehålla parfymer. Produkter för kroppsvård och duschprodukter förpackade i ett elegant paket ger ett bra intryck. Hos oss hittar du allt, oavsett om du bara vill ge bort något litet eller om du letar efter ett lyxigt presentkit för män.
 • Är du ändå inte säker på vad du ska köpa? Med ett elegant manikyrset eller en uppsättning med produkter för tandvård kan du inte misslyckas.

Presentkit för barn

Barn och deras mödrar kommer att garanterat att uppskatta ett vackert presentpaket. Och samtidigt behöver du inte vara en barnexpert. Presentkit för barn är nämligen framtagna för att göra valet enklare.

 • Flytande tvålar, duschgel, barndofter, handväskor för flickor eller små leksaker – allt detta kan rymmas i ett kosmetikapaket för barn. Barnen kommer att älska förpackningarna som ofta pryds av deras favorithjältar.
 • Kosmetikapaket för bebisar är en present som garanterat inte lämnas oanvänd. Krämer, oljor och andra förnödenheter inpackade i ett presentpaket är både otroligt praktiskt och ger glädje.

Skräddarsydda presentkit

Om du känner personen som ska få presenten riktigt bra räcker det att följa dessa rekommendationer för träffa exakt rätt.

 • För kvinnor som älskar makeup: Läppstift, mascara, läppglans, ögonpennor – med dessa skönhetsprodukter inpackade i ett presentpaket har du den perfekta presenten! Och så att du vet – för personer som älskar makeup finns det inget som heter ”för många läppstift”. Ett annat tips som säkert kommer att uppskattas är ett presentkit med sminkborstar som man heller aldrig kan ha för många av. Presentkit med makeup värdesätts av alla kvinnor.
 • För män som odlar skägg: Män rakar sig eller vårdar sitt skägg nästan hela livet och därför kan du vara säker på att både lillebror och farfar eller morfar kommer att uppskatta ett kit med rakprodukter. Till exempel ett skäggvårdskit som innehåller en rakapparat, elegant rakkniv eller fin rakborste med skäggkam – med ett sådant kit ger du inte bara bort en present utan en upplevelse som från en barbershop.
 • För henne som älskar att vårda sitt hem: Hur kan man glädja henne? Enkelt. Istället för presentkit med kosmetika ska du satsa på rumsdofter. Ett presentkit med doftljus, ett designkit med en aromdiffusor eller katalytisk lampa blir en lyxig present.
 • För upptäckare: Känner du någon som hela tiden vill upptäcka och prova nya saker? I sådana fall rekommenderar vi presentkit som innehåller en miniatyrversion av flera olika dofter från ett parfymmärke eller en blandning av kosmetika – som skapade för upptäckare.

Presentkit för julen

För julen har vi både vackert förpackade kosmetikpaket eller julpaket med rumsdofter men även adventskalendrar som gör din väntan på julafton lättare att uthärda.

Med ett presentkit skänker du glädje två gånger om. Första gången med den fina presentförpackningen och andra gången med det unika innehållet. Om du vill ge bort en personlig gåva som visar att du verkligen bryr dig om och känner personen som får gåvan är presentkit det rätta valet!

hela texten dölja texten