Om Dior

Dior - en odödlig symbol för elegans, skönhet och femininitet. En av de mest exklusiva franska märkena grundades år 1946 av designers Christian Dior. Hans första kollektion, New Look, orsakade en revolution och blev en del av världshistorien om mode. Den första parfymen från Dior kom kort därefter; inspirerad av sin syster, kallade Christian den för Miss Dior. 

 

Parfym från Dior är starkt förknippat med Frankrike. Provence och Grasse gav Dior obegränsade möjligheter till inspiration och han brukade säga att på denna plats var han lika mycket en designer som en parfymtillverkare. Grasse är en utmärkt plats mellan hav och berg, där märket Dior fortfarande till exempel odlar jasmin och rosor, unika blommor med exceptionella dofter som används i kosmetika från Dior - på just det stället.

I Diors kreativa laboratorier i Paris, görs individuella parfymer från över 2500 ingredienser. Ingredienserna är noga utvalda från de bästa tillverkarna från hela världen. Klassisk parfym kompletteras med den förfinade, autentiska och sofistikerade dofterna från Dior i Dior Private Collection, vilka är handgjorda med högsta betoning på traditionell hantverksproduktion.

hela texten dölja texten

Mest sålda