VARFÖR NOTINO?

 

“Vi på Notino anser att skönhet ska vara tillgänglig för alla, eftersom skönhet har kraften att skapa självförtroende och förändra människor. När människor känner sig vackra upplever de att de lättare kan uppnå sina mål och göra världen vackrare runt omkring dem.”


DEN STÖRSTA ONLINEBUTIKEN FÖR SKÖNHET I EUROPA

VAD ÄR DET VI GÖR?

Vi är den största återförsäljaren av doft och skönhet online i Europa. Utöver alla populära och välkända märken erbjuder vi även produkter från mindre lokala producenter du inte hittar någon annanstans. Från soliga franska ängar till den berusande orienten. Vi erbjuder fler än 60 000 produkter och 1500 varumärken på ett och samma ställe och levererar allt från vårt eget lager.

TOPPMÄRKEN FÖR DOFT OCH SKÖNHET

VI ÄR ETT GLOBALT FÖRETAG

Notino föddes i Tjeckien 2004 när vi började utveckla idén om en doft- och skönhetsbutik online. Idag är vi ett märke som är aktivt i fler än 22 länder och fortsätter att växa. Vi har aldrig tröttnat på denna underbara parfymerade värld och vill dela vår kärlek till den med dig. Vi vill dela de senaste trenderna, inspirera dig och ge dig de bästa erbjudandena på marknaden. Vårt arbete uppskattas av nästan 4 miljoner kunder, som ständigt hjälper oss vinna Quality Award i den årliga ShopOfTheYear-omröstningen på Heurekas prisjämförelsesajt.


2004 Tjeckien
2005 Slovakien
2006 Polen
2007 Tyskland, Österrike
2008 Ungern
2009 Rumänien
2010 Ukraina
2012 Bulgarien

2013 Slovenien, Spanien
2014 Portugal
2015 Storbritannien
2017 Belgien, Kroatien, Danmark, Finland, Frankrike, Italien, Nederländerna, Sverige, Grekland

Kommer snart
Schweiz

17 butiker
Tjeckien
Prag - Florentinum, OC Europark, Smichov Gate
Brno - Campus Square, OC Letmo
Ostrava - Nová Karolina Park

Slovakien
Bratislava - Central

Polen
Krakow - Bonarka
Poznan - Posnania
Warsawa - Blue CityProsta
Katowice - Galeria Katowicka
Gdansk - Galeria Madison

Wroclaw - Plac Grunwaldzki

Ungern
Budapest - Átvevőhely

Tyskland
Stuttgart - Das Gerber

Rumänien
Bukarest - Promenada

4 pick-ups
Brno - Letmo
Bratislava - Bajkalska
Krakow - Kamienna
Kiev - Olimpiisky

VÅRA BUTIKER

Våra ""brick-and-mortar""-butiker låter dig inte bara hämta din onlinebeställning utan leveransavgift, utan där kan du även testa alla våra bästsäljande och nya produkter. Våra expertshoppingassistenter står gärna till tjänst och berättar mer om varje produkt och hjälper dig välja den rätta. Antalet butiker växer ständigt.Tjeckien
Prag - Florentinum, OC Europark, Smichov Gate
Brno - Campus Square, OC Letmo
Ostrava - Nová Karolina Park

Slovakien
Bratislava - Central

Polen
Krakow - Bonarka
Poznan - Posnania
Warsawa - Blue CityProsta
Katowice - Galeria Katowicka
Gdansk - Galeria Madison

Wroclaw - Plac Grunwaldzki

Ungern
Budapest - Átvevőhely

Tyskland
Stuttgart - Das Gerber

Rumänien
Bukarest - Promenada

ALLT I LAGER

Alla produkter vi säljer online finns på vårt eget lager. Vi levererar beställningarna från vårt logistikcenter i Tjeckien. Tack vare vårt semi-automatiska system kan vi skicka upp till 80 000 beställningar varje dag och få dem snabbt till våra kunder med våra pålitliga fraktföretag.


NOTINOS FOLK

Det finns över 1000 av oss och vi arbetar hårt varje dag för att få Notino att fungera så smidigt som möjligt och ge dig en service i toppklass. Vi ser till att varje beställning levereras snabbt och säkert. I varje land har vi ett team som tar hand om våra kunder och som kan hjälpa dem välja rätt produkt eller lösa tekniska problem. Din skönhet är alltid i trygga händer och att hjälpa dig är vårt nöje, så tveka inte att kontakta oss närsomhelst.
VI HJÄLPER MÄNNISKOR I NÖD

Att hjälpa andra är naturligt för oss. Vi donerar regelbundet till de som inte haft samma tur för att göra deras liv lättare och mer glädjefyllda.

FÖR OSS KOMMER ALLTID KUNDEN FÖRST.
DET ÄR DÄRFÖR SÅ MÅNGA AV DEM SER OSS SOM SITT FÖRSTAHANDSVAL.