DKNY Be DeliciousEau de Parfum för Kvinnor

6×
DKNY Be Delicious Eau de Parfum för Kvinnor
DKNY Be Delicious Eau de Parfum för Kvinnor
Kampanj
100 ml
365,00kr

Kod: DKN0021 | I lager
1
En present till dig
Använd kod vsdkny15se i kundkorgen och spara 15% på dina favorit parfymer.
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2020-02-28
  • Parfym beskrivning
  • Om märket
  • Recensioner

Parfym beskrivning DKNY Be Delicious
Komposition

DKNY Be Delicious är en Eau de Parfum full av energi inspirerad av livsstilen i New York. Kombinationen av de utvalda ingredienserna ger dig en känsla av oskuld, oemotståndlighet och mystik.

  • fräsch fruktig blomdoft
  • för starka och förtjusande kvinnor i alla åldrar
  • passar framförallt för våren och sommaren

Doftens sammansättning
Eau de Parfumens huvudnoter består av fräscha gurkor och grapefrukttoner som kombineras med delikat magnolia. Doftens hjärta ger framförallt plats åt starka äppelnoter. Dessa omges av en vacker blomarom. De slutliga tonerna av trä fylls i av ambraackord.

Doftens historia
Doften från den kända designern Donny Karan framkallar atmosfären av en natt i New York full av energi, spänning och lätthet. Eau de Parfumens fräschhet är särskilt fängslande och oemotståndlig och kommer att ge dig viljan att leva fullt ut. Be Delicious innehåller känslorna i staden New York – den är full av kärlek och äventyr. Den lanserades 2004.

Komposition

Top notes
Magnolia, Grapefrukt, Äpple, Gurka
Middle notes
Tuberose, Violett, Ros, Liljekonvalj
Base notes
Sandelträd, Trä-toner , Vit bärnsten
Doftkategori
fruktig, blommig

Om märket DKNY

Modern, självsäker och ikonisk – det är tre ord som kan användas för att beskriva märket Donna Karan som finner inspiration i New Yorks storstadsenergi. Märket passar självsäkra kvinnor som aldrig vet vad dagen kommer att ge. Upptäck Donna Karan New Yorks varierade värld där vilken vanlig vardag som helst förvandlas till en exceptionell upplevelse.

Det är inte bara på grund av klädkollektionerna som kvinnor världen över uppskattar märket. Parfymerna från DKNY väcker en längtan i dig att leva livet till det yttersta. Be Delicious är en Eau de Parfum från DKNY som idag anses vara ikonisk. Det saftiga “äpplet” friskar upp med en fruktig och blommig doft som förtrollar kvinnor i alla åldrar.

Men DKNY har även en hel rad andra damparfymer som är lika förtrollande. Prova till exempel den mjuka blomdoften DKNY Pure eller DKNY Red Delicious, en Eau de Parfum som återigen kommer i en äppelliknande flaska, den här gången i en röd färg. Och för att även din andre hälft ska kunna dofta lika gott som du, finns det en kollektion med Eau de Toilette för män och DKNY aftershave.

Recensioner DKNY Be Delicious