RasasiHawas For Him Eau de Parfum för män

4×
Rasasi Hawas For Him Eau de Parfum för män
Rasasi Hawas For Him Eau de Parfum för män
Kampanj
100 ml
589,00kr

Kod: RSS0581 | I lager
1
Post Nord
söndag 2021-09-26
Personlig upphämtning
söndag 2021-09-26
UPS Air Mail
fredag 2021-09-24

Beskrivning Rasasi Hawas For Him
Komposition

Upptäck doften som perfekt förkroppsligar manlig styrka och vitalitet. Rasasi Hawas For Men Eau de Parfum kännetecknas av den äventyrliga andan hos en modern man, som längtar efter nya upptäckter och inte är rädd för att förverkliga sina mest hemliga idéer.

  • En orientalisk fräsch doft med citrus- och vattennoter.
  • Perfekt för den aktive mannen.
  • För dagligt bruk, särskilt vid varmt väder.

Doftens komposition
Denna doftkomposition kombinerar fräscha, vattenliknande noter som gradvis smälter till en varm, träig bas. Först känner du en uppfriskande blandning av frukt, bestående av citron och äpple, åtföljt av sällsynt kanel och bergamott. Hjärtat i doften, som du kommer att känna omedelbart, är baserat på vattenackord i kombination med melon och viol. Därefter blandas det med varma orientaliska toner av sandelträ, cederträ och mysk.

Doftens historia
Den klara grå parfymflakongen för Rasasi Hawas For Men Eau de Parfum har ett pytonormsmotiv som slingrar sig runt metallkåpan. Varumärket Rasasi, med ursprung i Dubai, introducerade denna Eau de Parfum för män 2015.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Äpple, Citron, Kanel, Bergamott
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Plommon, Kardemumma, Appelsinblomma
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Patchouli, Grå bärnsten , Mysk, Drivved
Doftkategori
fruktig, akvatisk

Om märket Rasasi

Upplev lyxiga parfymer från Dubai av märket Rasasi. För dig som älskar klassiska dofter från orienten men även för dig som föredrar en lättare och friskare komposition. Upptäck osedvanliga exotiska dofter.

Rasasi är ett familjeföretag grundat 1979. Grundaren Abdula Razzaka Kalsekaras vision var enkel – locka med kvalitet, personlighet och exklusivitet i varje Rasasi-parfym. Bland de orientaliska dofterna finner du Eau de Parfum Rasasi La Yuqawam vars version för kvinnor pulserar av sandelträ, delikat kanel och mysk. I versionen för män blandas ambra, läder och mocka med träiga toner.

Om du istället känner för något mer klassiskt kommer du att uppskatta doften Rasasi Blue Lady – som en färsk blombukett med en antydan av citrus. Du kommer att förtrollas av de fruktiga och blommiga tonerna i den sensuella Eau de Parfumen Rasasi Hawas for Her. Denna finns även i utförande för män med toner av ambra, bergamott och apelsinblomma.

Recensioner Rasasi Hawas For Him4