Kropp Bioderma

Du har valt
Filter
Prisintervall

ända tills

Kön / Åldersgrupp
Gratis gåvor och erbjudanden
Betyg
  •   4
  •   1
Mest sålda
123
123

Bioderma har varit en av pionjärerna inom hudvård sedan 1970-talet. Deras unika approach har gått ut på att använda sig av biologi för att få bättre dermatologi. Det är också denna kombination som vi hör i namnet Bioderma. Med vetenskaplig inställning lägger de stor vikt vid att förstå hur vår hud fungerar. Kunskapen om de biologiska processerna i vår hud ger nämligen möjlighet att skapa produkter som verkligen fungerar.

Bioderma fokuserar på hälsosam hud. Med fokus på hudceller och obalanser tar de fram produkter som är till för att gå in och verkligen behandla. Det här är spännande för Bioderma har till exempel sett närmre på hur den stress vi utsätts för i vardagen påverkar biologin i vår hud. När du väljer en hudvårdsprodukt från Bioderma får du en produkt som på olika sätt stimulerar hudens naturliga funktioner. Precis så som det fungerar i hälsosam hud!

Mer om Bioderma

Det går att skriva en bok om detta spännande hudvårdsföretag men vi får nöja oss med några generella punkter. Det hela började på 1970-talet med apotekaren Jean-Noël Thorel som började samtala med den tidens experter på biologi och dermatologi. Efter samtalen tog han fram sina första patent och därmed vad grunden till Bioderma lagd.

Den första revolutionerande innovationen kom år 1977 och det var ett schampo som hette Nodé. Namnet stod för Non-DEtergence och tanken var här att man skulle göra rent håret utan att utsätta det för en attack. Med hänsyn till hårets biologiska struktur gav detta schampo en skonsam rengöring och serien med samma namn är fortfarande populär.

Idag finns Bioderma i cirka 100 olika länder. Företaget har etablerat sig i flera länder och det har funnits ett syfte med detta. Man ville nämligen vara bättre införstådda med varje lands realiteter för att på så vis kunna erbjuda riktigt bra produkter.

Några intressanta punkter om Biodermas produkter:

  • De härmar naturliga biologiska mekanismer
  • De innehåller rena aktiva ingredienser som baseras på molekyler som finns naturligt i vår hud
  • De förebygger, aktiverar och återställer huden
  • De innehåller få utvalda ingredienser med optimal dos av de aktiva delarna
  • De har inga ingredienser som kan vara tveksamma

Bioderma hudvårdsserier

Bioderma jobbar med flera olika hudvårdsserier i vilka det finns flera olika produkter. Många gånger är namnet på serien allt du behöver höra för att förstå var fokusen ligger. Här är några av de främsta serierna som du kan se närmre på för att hitta rätt Bioderma hudvård för dig.

Bioderma Sensibio

Kan du lite engelska kanske du kommer att tänka på ordet sensitive som betyder känslig. Bioderma Sensibio har många fina produkter för känsligare hud. Bioderma Sensibio H2O ger dig rengöring med Bioderma micellärt vatten. Produkten baseras på micellärteknologi och är särskilt bra för känslig hud.

Bioderma Sensibio H20 finns också som rengöringsservetter som kan vara smidiga att ta med sig då du till exempel reser eller övernattar. Serien Bioderma Sensibio har också produkter som är särskilt till för det känsliga området omkring ögonen.

Bioderma Sebium

I serien Bioderma Sebium finns det flera intressanta produkter. Här kan du bland annat hitta behandling mot stora porer med Sebium Pre Refiner som drar åt porerna. Här finns också Bioderma Sebium Hydra som ger effektiv återfuktning.

Bioderma Sebium har bra produkter för fet och problematisk hud. Du kan välja Sebium Hydra om du till exempel har torkat ut huden med acneprodukter och nu lider av irritation till följd av behandlingen.

Bioderma Hydrabio

I serien Bioderma Hydrabio finner vi också Bioderma micellärt vatten. Den här serien har produkter som är till för riktigt torr hud. Du kan välja Bioderma Hydrabio Serum för att få effektiv behandling av hud som är svårt uttorkad. Välj bland smarta produkter som serum, ansiktsspray, kräm och toner. Du kan också kombinera de olika delarna av Bioderma Hydrabio för en riktigt god effekt.

Bioderma Atoderm

Om du har känslig och atopisk hud ska du se närmre på Bioderma Atoderm. Det här är en serie med produkter som är effektiva för mycket torr hud. Du finner läppbalsam, mjukgörande duscholja, kroppslotion och mer i serien.

Bioderma ABC Derm

Bioderma för barn kallas för ABC Derm. Här finns allt från rengöringsservetter till kroppskräm för barn. Det finns också Bioderma ABC Derm med micellärt vatten för barn. Serien är särskilt mild och effektiv för barn i olika åldrar.

Bioderma Cicabio

När huden är skadad och du kanske lider av svår klåda kan det vara väl värt att se närmre på Bioderma Cicabio. Det här är en serie som har tagits fram just med tanke på besvär som kan uppstå då huden har skadats på olika sätt. De olika produkterna i serien ger både lindrande och regenererande vård för huden.

Bioderma White Objective

Om du behöver korrigering av pigmentfläckar kan du testa Bioderma White Objective. Med rengörande micellärt vatten kan Bioderma White Objective korrigera pigmentfläckar. En mycket bra produkt för att ta bort smink.

Bioderma Photoderm

Bioderma Photoderm är serien med Bioderm solskydd. Här finns det en rad olika produkter som är till för att skydda vuxna och barn mot solens farliga strålar. Det finns också produkter som är till för att ge dig en snyggare ton på huden när du solar. Och du kan använda dig av en lotion efter solning för att lugna och ta hand om huden på ett effektivt sätt.

Vilken Bioderma produkt ska du välja?

Bioderm har gjort det ganska enkelt för dig att hitta rätt produkt. Det viktigaste är att du blir medveten om dina behov. Med bättre kunskap om detta kan du hitta rätt Bioderma serie och där välja ut produkterna som är bäst för dig.

Du kan behandla allt från supertorr och känslig hy till fet hy som har behandlats på fel sätt. Det finns alltid en Bioderma produkt för dig!

Om du är osäker på om en viss produkt från Bioderma är rätt eller inte kan du alltid se vad andra säger om den. Idag är det väldigt många som har erfarenhet av märket. De pratar om det i forum online och du kan ställa frågor om en specifik produkt för att se vad andra säger. Dessutom kan du ta en titt på omdömen för att komma fram till om det här är Bioderma produkten som du bör prova.