Tillbaka till huvudinnehållet

Neutrogena

Om Neutrogena

Neutrogena har erbjudit effektiva hudvårdsprodukter i nästan hundra år. Märkets historia började år 1930 när Manny Stolaroff började leverera sina produkter till skönhetssalonger. Genombrottet kom år 1954 när han lärde sig känna egenskaperna till den tvål som gjordes av barnbarnet till Napoleons personliga läkare. Tvålen irriterade inte huden och var lätt att skölja bort. Stolaroff var så fascinerad av denna tvål att han började distribuera den under namnet Neutrogena.

 

Det blev en massiv succé. Under 1960-talet skapade han företaget Neutrogena. En annan milstolpe i företagets resa var patenteringen av Norwegian Formula, en unik blandning av ingredienser designade för att möta behoven av hud som är utsatt för hårda klimatbetingelser.

Bland märkets ikoniska produkter finns inte bara serien Neutrogena Visibly Renew som är baserat på Norwegian Formula, men även serien Neutrogena Visibly Clear och Neutrogena handkrämer. Tack vare nyttjandet av aktiva ingredienser och samarbetet med ledande dermatologer, så är resultatet produkter som verkligen återspeglar hudens behov och tillhandahåller effektiv vård.

hela texten dölja texten