Neutrogena Hydro Boost® Face Gel ansiktsrengörare

Neutrogena Hydro Boost® Face Gel ansiktsrengörare
Neutrogena Hydro Boost® Face Gel ansiktsrengörare
Gel ansiktsrengörare
61,00kr

Kod: NEU01908 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
måndag 2021-04-26
UPS Air Mail
onsdag 2021-04-21

Beskrivning Neutrogena Hydro Boost® Face
Egenskaper

Neutrogena Hydro Boost® är en rengöringsgel som ger en omfattande hudvård. Den tar bort smink från ansiktet samt alla föroreningar och ger huden intensiv återfuktning.

Egenskaper:

  • tvättar effektivt bort alla föroreningar och talg från huden
  • avlägsnar smink varsamt
  • förnyar hudens elasticitet och gör den mjuk
  • fräschar upp huden och håller den återfuktad

Innehåll:

  • hyaluronsyra – hjälper till att hålla huden återfuktad
  • dermatologiskt testad

Applicering:
Applicera gelen på ett fuktat ansikte och arbeta upp ett skum med cirkulära rörelser. Låt verka en kort tid och skölj sedan noggrant med vatten.

Egenskaper

Konsistens
gel
Hudfärgstyp
känslig, alla hudtyper
Effekter
Rengöring
Aktiva ingredienser
hyaluronsyra

Om märket Neutrogena

Neutrogena har tillhandahållit en effektiv hudvård i nästan ett helt sekel. Märkets historia tog sin början redan 1930, då Manny Stolaroff började leverera produkter till skönhetssalonger. Det hela började dock ta fart 1954 då han upptäckte de fantastiska egenskaperna hos tvålen som tillverkades av Napoleons personliga läkares barnbarn. Tvålen irriterade inte huden och den var lätt att skölja av. Stolaroff fascinerades av tvålen till sådan grad att han själv började distribuera tvålen under namnet Neutrogena.

Därefter rullade det på allt snabbare. På 60-talet grundade han ett företag, också vid namn Neutrogena, och nästa betydelsefulla milstolpe var ett patenterat norskt recept med en unik sammansättning som uppfyller hudens behov vid tuffa väderförhållanden.

Idag kan märket skryta med såväl kollektionen Neutrogena Visibly New enligt norska recept, som hudvårdskollektionen Neutrogena Visibly Clear och Neutrogena handkrämer. De aktiva ingredienserna och det nära samarbetet med dermatologer har gett upphov till produkter som verkligen uppfyller hudens behov och som ger en effektiv hudvård.

Recensioner Neutrogena Hydro Boost® Face