NeutrogenaHydro Boost® Face Presentförpackning I.

Neutrogena Hydro Boost® Face Presentförpackning I.
Neutrogena Hydro Boost® Face Presentförpackning I.
235,50kr

I lager | Kod: NEU03155

Återfuktande ansiktsgel 50 ml + Sovmask med återfuktande effekt 50 ml

1
Post Nord
onsdag 2022-01-26
Personlig upphämtning
onsdag 2022-01-26
UPS Air Mail
onsdag 2022-01-26

Allt du behöver för perfekt återfuktad hud. Present kittet Neutrogena Hydro Boost® Face döljer en fuktgivande hudgel som förbereder din hud för dagens stress, och en nattmask som vårdar huden när du sover. Resultatet är frisk och silkeslen hud.

Kittet innehåller:

  • nattmask med fuktgivande effekt
  • återfuktande hudgel

Egenskaper:

  • återställer hudens fuktnivå, elasticitet och mjuka struktur
  • återfuktar huden i upp till 24 timmar
  • ger huden ett friskt och avslappnat utseende
  • motverkar att huden förlorar fukt

Innehåll:

  • hyaluronsyra – binder fukt i huden
  • algextrakt – föryngrar huden

Applicering:
Använd den fuktgivande gelen varje morgon. Använd fingertopparna för att applicera den på rengjord hud i ansiktet, på halsen och i dekolletaget, och massera försiktigt in med cirkulära rörelser. Applicera ansiktsmasken på noggrant rengjort ansikte och på halsen innan du går och lägger dig. Skölj nästa morgon. Använd dagligen efter behov, men minst två gånger i veckan.

Egenskaper

Hudfärgstyp
vanligt, kombination
Effekter
Återfuktning
Typ av set
Ekonomiförpackning
When to use
dag och natt
Aktiva ingredienser
hyaluronsyra

Neutrogena har tillhandahållit en effektiv hudvård i nästan ett helt sekel. Märkets historia tog sin början redan 1930, då Manny Stolaroff började leverera produkter till skönhetssalonger. Det hela började dock ta fart 1954 då han upptäckte de fantastiska egenskaperna hos tvålen som tillverkades av Napoleons personliga läkares barnbarn. Tvålen irriterade inte huden och den var lätt att skölja av. Stolaroff fascinerades av tvålen till sådan grad att han själv började distribuera tvålen under namnet Neutrogena.

Därefter rullade det på allt snabbare. På 60-talet grundade han ett företag, också vid namn Neutrogena, och nästa betydelsefulla milstolpe var ett patenterat norskt recept med en unik sammansättning som uppfyller hudens behov vid tuffa väderförhållanden.

Idag kan märket skryta med såväl kollektionen Neutrogena Visibly New enligt norska recept, som hudvårdskollektionen Neutrogena Visibly Clear och Neutrogena handkrämer. De aktiva ingredienserna och det nära samarbetet med dermatologer har gett upphov till produkter som verkligen uppfyller hudens behov och som ger en effektiv hudvård.