Tillbaka till huvudinnehållet

Curaprox

Om Curaprox

Visste du att friska tänder och tandkött är avgörande för vår kropps allmänna hälsa? Det schweiziska märket Curaprox gör definitivt det. Den har specialiserat sig på tandhygien i 40 år och dess produkter helt enkelt fungerar. Prova tandborstar och andra utmärkta tandvårdsverktyg som världen helt enkelt älskar.

Varumärket har utvecklat de bästa munvårdsprodukterna i samarbete med experter på tandhälsa sedan 1972. Den legendariska Curaprox-tandborsten är mycket enkel men ändå mycket effektiv. Istället för den vanliga nylonfibrer, använder den extra mjuka patenterade CUREN®-fibrer som är extra tätt ihopsatta och som skärs raka. Och det är densiteten som skiljer den mot olika typer av tandborstar. De mest populära inkluderar den ultramjuka Curaprox 5460 som inte irriterar även det mest känsliga tandköttet.

Erbjudandet inkluderar även Curaprox tandkräm och Curaprox interdentalborstar som kan rengöra dina tänder till perfektion med bara några snabba rörelser. Och om du fortfarande är tveksam, kanske du frestas av tandborstarnas lekfulla och färgstarka design och kommer att njuta av deras vanliga specialutgåvor för jul och alla hjärtans dag.

hela texten dölja texten