Munskölj för barn

Filter
Prisintervall

ända tills

Varumärke
Mest sålda

Munskölj för barn som ger en fräsch andedräkt

Det är värt att lära barn att ta hand om tänderna och tandköttet redan i ung ålder! Lär dina barn att regelbundet vårda sina tänder och gör denna vardagsrutin lite roligare med ett skonsamt munskölj för barn som skyddar tänderna mot plack och håller tandköttet friskt.

När är det dags för munskölj för barn?

Munskölj för barn är färgglada och smakrika och vissa färgar till och med placken för att visa på missar som skett vid tandborstningen! Det är ett roligt och motiverande sätt att lära barn goda vanor när det gäller tandvård. Experter rekommenderar att barn använder munskölj från och med sex års ålder, men håll alltid koll så att barnet inte sväljer munvattnet. Munskölj för barn bör inte innehålla alkohol eller ha en stark mentolsmak.

En rolig barntandborste hjälper barnen att träna sin motorik och öva upp en bra borstteknik. En barntandkräm skyddar tänderna mot karies och för barn är ett munskölj är en rolig avslutning på rutinen som vårdar hela munhålan, inklusive tungan. Fler användbara produkter för din och ditt barns hygien och hälsa hittar du i kategorin förälder och barn.